Srijeda, 24. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

11 C°

Razmjena iskustava s drugim aktivima

Autor: Z L

26.10.2009. 23:00
Razmjena iskustava s drugim aktivima


Prošli vikend Županijsko Društvo Crvenog križa Zadar organiziralo dvodnevni izlet u tolice Topusko za sve voditelje aktiva dobrovoljnih darivatelja krvi, a njih se odazvalo četrdesetak. U pravom prijateljskom ozračju voditelji su se opustili i uživali u blagodatima toplica koje slove za jedne od najboljih što se tiče termalne vode koja je na samom izvoru vruća 87 celzijusa. Svatko je za sebe našao zanimaciju, guglane, saune, teretane, ali najljepše je bilo na zajedničkoj večeri uz gitare koje su ponijeli sami darivatelji, pa su tako sami sebi napravili malu fešticu.
U dva dana boravka razmijenjena su i brojna iskustva u radu pojedinih aktiva te se zaključilo kako svaki aktiv radi veoma dobro i zato i imamo ovako dobre rezultate na darivanjima krvi u našoj županiji.
Josip Prskalo, predsjednik županijskog savjeta DDK, kaže kako je izlet već postao tradicionalno okupljanje ljudi koje vode aktive u svojim sredinama.
– Ovo činimo kao jednu malu zahvalu svim tim ljudima koji se trude da okupe svoje članove ta da veoma uspješno organiziraju akcije u svojim mjestima, zato ćemo svake godine i dalje upriličavati ovakve izlete.
R. I.
 
— Slika
Darivatelji krvi na zajedničkom izletu