Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

18 C°

Tornado poziva na Stanove i Višnjik

26.10.2011. 22:00
Tornado poziva na Stanove i Višnjik


Iz Udruge navijača Tornado Zadra stigla je sljedeća poruka:
“Postovani navijači, simpatizeri i građani Zadra, ovu subotu u našem gradu održavaju se dvije utakmice naših klubova. Prvo NK Zadar na Stanovima docekuje Slaven Belupo s početkom u 16 sati, a nakon toga od 19 kreće utakmica KK Zadar protiv Darde.
Povodom sportske subote, Udruga navijača Tornado Zadar će kao samo jedan mali znak vjernosti napraviti dvije koreografije koje ce biti povezane jedna s drugom. Stoga vas sve skupa pozivamo da i vi svoju vjernost klubovima iskažete dolaskom na naše navijačke tribine (Jug i prsten u dvorani), kako bi pripremljene koreografije u potpunosti uspjele, a i kako bi odskakali od prosjeka gledatelja na ostalim tribinama, što ide na sramotu svih Zadrana koji svoje klubove napuštaju u lošim i teškim trenucima (KK Zadar).
Mi nismo jedni od tih i kako jedna nasa pjesma kaze : “I kad slaviš i kad gubiš tu smo mi, tvoj Tornado neće te napustiti!”, a tako ce biti i ove subote. Dakle dragi Zadrani, iskoristite ovu subotu na najbolji mogući naćin dolaskom na utakmice i puštanjem glasa za sveto ime, za Zadar!
Udruga navijača Tornado Zadar