Filip Dizdar kao Supermen

Slika korisnika admin

Novi je Supermen u gradu, doduše ne leti, ne posjeduje nadnaravne moći, no šarma mu ne nedostaje, a ni glasa. Kao i njegov slavni imenjak u potrazi je za srodnom dušom jer dobro zna da "ona zna". A ona je mlada nada hrvatskog glumišta Barbara Bilić, dok je on mlada nada hrvatske pop-rock glazbene scene - Filip Dizdar. Riječ je o njegovom najnovijem video spotu "Ona zna", koji je prije desetak dana krenuo u svoj pohod na hrvatske video top ljestvice, zauzevši odmah u startu poziciju među 40 najboljih. Mladi se glazbenik iz Sukošana poslužio jednim od najpopularnijih likova suvremene globalne kulturne scene - Supermenom, u vlastitoj režiji snimivši atraktivan, prije svega duhovit videospot. Glazbu mu je napisao prijatelj i suradnik Alan Dović, dok su riječi njegovih ruku djelo. Kaže da je pustio da ga melodija vodi pa je tekst došao sam od sebe.

- Odmah vidio smjer u kojem treba ići pa me to dodatno inspiriralo. Ideja o Supermenu je također rasla uz pjesmu, jer kako često radim spotove uglavnom čim čujem pjesmu vidim kako bi trebao izgledati spot. Tako je bilo i s 'Ona zna'. Superman je vizualno upečatljiv, svi znaju za njega tako da nije bilo teško donjeti odluku, ističe Filip.

Pjesma je odlično prihvaćena i već je preko 8 tjedana na Hrtop 40 listi, a mladi se sukošanski pjevač nada da će sada, uz spot, ostati tamo i još neko vrijeme. U međuvremenu, neće sjediti skrštenih ruku jer već sprema novu pjesmu.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno