Još nema obnove prometnice prema luci

Slika korisnika valentinam
Gaženička cesta
Ovo je katastrofa, raskopali su cestu, danima je zatvorena, a radnika ni na vidiku. Da bi čovjek došao iz pravca grada do trajekta mora ili kroz Arbanase ili napraviti ogroman krug i doći iz pravca Bibinja
Marin GOSPIĆ
Ogorčeni vozači sami skraćuju put do luke

Revoltirani raskopanim gradom, u redakciju nam se gotovo  svakodnevno javljaju građani, tražeći odgovore, zapravo intervenciju  medija po pitanju zatvorenih cesta. Jedna od cesta na koju se posebno  žale je Gaženička cesta, na potezu od Ulice braće Miroslava i Janka Perice i križanja u pravcu luke Gaženica. 

- Ovo je katastrofa, raskopali su cestu, danima je zatvorena, a radnika  ni na vidiku. Da bi čovjek došao iz pravca grada do trajekta mora ili kroz  Arbanase ili napraviti ogroman krug i doći iz pravca Bibinja. Sve bi to još  bilo prihvatljivo da su na terenu radnici, no kako sam već rekao, nema  ih.

Koliko je situacija ozbiljna, zapravo i opasna, svjedoče automobili koji  se pokušavaju probiti kroz prepreke. Ljudima je valjda dosta pa više nemaju strpljenja i riskiraju. S obzirom da se radi o većem zahvatu, zasigurno će se pričekati i obećana sredstva države koja će pomomoći u sanaciji šteta od poplava. 

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno