Struka koje manjka u Zadarskoj županiji

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika asaric
Otvorene prijave za edukaciju za ton majstora
Edukacija uključuje sve potrebne teorijske i praktične elemente

Ustanova INOVAcija u Centru za kreativne industrije organizira program stručnog usavršavanja i edukacije za ton majstora koji uključuje sve potrebne teorijske i praktične elemente te stavlja polaznika u stvarnu situaciju ozvučavanja i obrade zvuka.

Kroz ovaj program polaznici će savladati ključne segmente digitalne i analogne opreme; konzole, mikrofon, razglasni sistemi te sve to koristiti u praksi.
Cilj ovog programa je stručno osposobljavanje zainteresiranih pojedinaca za zanimanje tonskog majstora, struke čijeg profesionalnog kadra manjka na području RH, a isto tako i u Zadarskoj županiji. Kroz predavanja i radionice proći će se sve bitne značajke zanimanja te potaknuti polaznike na daljnje usavršavanje u poslu.
Program će se sastojati od predavanja i radionica u trajanju od šest mjeseci gdje će se prolaziti teorijski i praktični elementi vezani za zanimanje ton majstora; od teorije zvuka, psihoakustike, razglasnih sistema do ozvučavanja instrumenata i obrade zvučnog signala.

Predavanja i radionice provodit će se u vrhunski opremljenoj multifunkcionalnoj dvorani, IT dvorani te tonskom studiju Centra za kreativne industrije na Relji.
Tečaj je usmjeren lokalno, prema amaterima, polu-profesionalcima, ali i profesionalcima koji žele utvrditi svoje znanje te povezati ono praktično, naučeno kroz rad na terenu, sa stručnom teorijom i praksom sukladno svjetskim standardima.

Audiovizualni sektor će profitirati educiranjem ton majstorskog kadra, s obzirom da je ta profesija neophodna na filmskom, televizijskom setu kao i u brzorastućoj industriji videoigara.
Edukaciju će voditi Jere Šešelja, nagrađivani glazbeni producent i ton majstor koji ima formalno obrazovanje za majstora zvuka, ali i iskustvo u radu kojim se osigurava cjelovito usavršavanje kandidata.

Cijena edukacije je 5000,00 kn i traje šest mjeseci. Predavanja su jednom tjedno, u trajanju od 4 sata.
Za više informacija javite se na mail jere.seselja@ustanova-inovacija.hr ili info@ustanova-inovacija.hr, a možete ih i posjetiti na adresi Put Murvice 3A. 

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 5 (2 glasova)