Zahvala za Kulturno ljeto

Slika korisnika admin
nin_bozic
Mladi Ninjani pozvani su da ponovno daju svoj doprinos Kulturnom ljetu u Ninu

Kako bi se na najbolji mogući način mladim Ninjanima zahvalili na njihovu više nego uspješnom angažmanu u bogatim događanjima ovogodišnjeg ninskog Kulturnog ljeta, poglavito za njihovo sudjelovanje u nezaboravnoj modnoj reviji pod nazivom "Materina priča", u kojoj su na upečatljiv način nosili etno modele naše najpoznatije etno dizajnerice Mine Petre iz Zagreba, ninska gradska vlast organizirala je jučer za njih u Gradskoj vijećnici svečano primanje. Riječ je o učenicima sedmih i osmih razreda Osnovne škole Petar Zoranić iz Nina, članovima ovdašnjeg KUD-a "Branimir". Mlade sugrađanine ugostila je stručna suradnica za društvene djelatnosti Nina prof. Mirjana Knežević. Ona im je u svoje osobno te uime gradonačelnika Emila Ćurka izrazila zahvalnost za, kako je istaknula, hrabro, odgovorno te odvažno sudjelovanje u projektu Ninskog ljeta.

Mirjana Knežević pozvala je mlade i nadarene ninske umjetnike da i iduće 2010. godine sudjeluju u sličnim ljetnim događanjima, što su oni sa zadovoljstvom prihvatili.

Zahvalnice su primili: Lucija Matešić, Nina Štulić, Anđela Stulić, Petra Čvrljević, Matea Kosović, Emila Čvrljević, Helena Štulić, Andrea Morović, Martina Surić, Vivona Burela, Luka Čvrljević, Anđela Šalov, Nina Relja, Gašpar Ćurko i Lucija Bakić.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno