Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Fešta uz Grdovića do jutarnjih sati

26.11.2013. 23:00
Fešta uz Grdovića do jutarnjih sati


Uskoro je na rasporedu i kartaški turnir te božićni parti uz humanitarnu akciju gdje će se prikupljati sredstva za zadarske mališane


Klub zadarskih studenata u Zagrebu je i ove godine povodom Dana grada Zadra i blagdana sv. Krševana za svoje sugrađane organizirao feštu u Zagrebu. U petak, 22. studenog održana je još jedna tradicionalna Zadarska večer.
Druženje je počelo u izuzetno ugodnoj atmosferi u prostorijama Kluba na Britancu uz klapu Bošket, prigodni domjenak te Maraskine hostese i promociju novih pića. Podijeljene su također i nagrade od strane Kluba te sponzorske Maraskine nagrade vjernim članovima koji aktivno prate novosti preko Facebook stranice, a porastao je i broj novopridruženih članova.
Fešta je nastavljena do ranih jutarnjih sati u poznatom zagrebačkom klubu Roko uz koncert Mladena Grdovića, a Klub se i ovog puta pobrinuo da svojim članovima osigura besplatan prijevoz, ulaz i promotivne cijene pića.
Sljedeći u nizu događaja koje Klub organizira je kartaški turnir u trešeti i briškuli koji će se održati 7. prosinca. Broj ekipa je ograničen, prijave su tijeku, a sve detaljnije informacije mogu se pronaći na Facebook profilu Kluba zadarskih studenata.
Ubrzo nakon toga, sredinom prosinca, u duhu predblagdanskog raspoloženja u Klubu će biti održan i Božićni parti uz druženje i humanitarnu akciju gdje će se prikupljati sredstva za zadarske mališane.
– Na kraju moramo reći da nas izuzetno raduje činjenica da je dosta novih članova pokazalo veliko zanimanje za aktivnim sudjelovanjem u poslovima Kluba i organizaciji događaja, a ovim putem se pozivaju i svi ostali zainteresirani da nam se pridruže i ostvare brojne pogodnosti. To mogu učiniti uoči svih događanja u Klubu te  na tematskim druženjima koje ćemo za njih organizirati svakog budućeg petka. Kako bismo postali što dostupniji članovima, u roku od deset dana bi trebala napokon krenuti i naša Internet stranica klubzadrana.hr, gdje će svim našim članovima biti omogućeno kreativno djelovanje, kao i informiranje o planiranim događanjima, a do tada raspored događanja i dalje možete pratiti na Facebook stranici Kluba zadarskih studenata, poručili su Zadrani.