Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Tommy godinu dana na dresovima Zadra

27.11.2017. 17:26
Tommy godinu dana na dresovima Zadra


Od ponedjeljka KK Zadar ima novog sponzora. Riječ je o trgovačkom lancu Tommy, a tim povodom u Dvorani Krešimira Ćosića direktor KK Zadra Željko Žilavec i direktor korporativnih komunikacija tvrtke Tommy Dario Mamić potpisali su sponzorski ugovor.
– Od mog postavljenja prošlo je tri mjeseca i ovo je prvi put da se susrećem s medijima. Najzanimljivija je svakako financijska konsolidacija kluba. Polako je ostvarujemo, ali će za nju trebati vremena. U tu konsolidaciju nova uprava čvrsto vjeruje, a susret s tvrtkom Tommy upravo je u tom svjetlu, rekao je direktor KK Zadra Željko Žilavec.
Financijski aranžman potpisan je na godinu dana, budući da je Mario Mamić u nadzornom odboru, riječ je o značajnijem financijskom aranžmanu.
– Čast nam je što možemo ući u sponzorski i poslovni aranžman s KK Zadrom. Riječ je o sportskom sinonimu i simbolu ne samo Zadra, nego i šire. Radi se o klubu s velikom tradicijom i povijesnim rezultatima. Klub je to koji je iznjedrio velike košarkaške veličine. Tommy je najveći donator dalmatinskog sporta. Mi smo sponzori velikih klubova u nogometu i u košarci. Tako pokazujemo visoki stupanj društvene odgovornosti prema zajednici u kojoj radimo i živimo. Nadam se da će ovaj naš aranžman s KK Zadrom pridonijeti stabilizaciji kluba i konsolidaciji poslovanja. Prvenstveno u financijskom smislu kako bi se revitalizirala sportska baza kluba i klub počeo vraćati na staze stare slave, rekao je Mario Mamić.
Iznos ugovora poslovana je tajna. Međutim, iako će sljedećih godinu dana igrači na dresovima nositi reklamu Tommy, Mamić je dodao da želja ovog trgovačkog lanaca ulazak u ozbiljniju suradnju s KK Zadar.
Na margini potpisa ugovora Željko Žilavec je rekao kako će se Preston Knowles na vrijeme vratiti iz Sjedinjenih Američkih Država za sljedeću utakmicu protiv Cibone u četvrtak u Zadru.