Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Intrade uz trostruki bis napustile Arsenal

Autor: Irena Jurjević

26.12.2008. 23:00
Intrade uz trostruki bis napustile Arsenal

Foto: Irena JURJEVIĆ



I ovogodišnji božićni koncert Tomislava Bralića i klape Intrade u potpunosti je opravdao sva očekivanja publike. Rasprodan do posljednjeg mjesta, tradicionalni božićni koncert klape Intrade u Arsenalu produžio se gotovo na tri sata, a nije izostao niti veći broj biseva.
Nikakvo iznenađenje što su se Intrade, znajući da to neće biti nimalo lak posao, od svoje publike počele opraštati već oko 23 i pol sata. Za vrijeme prvog oproštaja nisu stigli otići s pozornice, dok je za vrijeme traženja drugog i trećeg bisa već nastala prava navijačka atmosfera kakve se ne bi posramile niti Jazine. Koncert su naposljetku zaključili svojim hitom “Gitaro moja”.
Za vrijeme višesatnog nastupa Intrade su za mnogobrojnu i vjernu zadarsku publiku izredale brojne uspješnice, što svoje, što tuđe, pa su se tako na repertoaru našle veselice poput “Nadaline”, uvijek popularni “Zvončići”. Nije izostala ni tradicionalna “U se vrime godišća”, a sve to bilo je popraćeno odobravanjem mnogobrojne publike koja je Arsenal okupirala na svakom koraku. Na Božić se u Arsenalu tako tražilo i mjesto za stajanje, a na dupkom ispunjenom prizemlju i balkonu, trebalo je prilično snalažljivosti za bilo kakvo kretanje. I božićna bura je učinila svoje pa su tako svi oni koji su to mogli, na koncert došli sa svojim limenim ljubimcima. Sve je to povuklo mukotrpno traženje mjesta za parking u kolikoj-tolikoj blizini Arsenala, a što je također bilo zanimljivo za promatrati. Zadrani su se i po tom pitanju pokazali kao snalažljiv narod, pa su se automobili mogli vidjeti ama baš svagdje – i gdje treba, i gdje ne treba. Na božićnu noć se na njihovu sreću i pauk služba izgleda odlučila odmoriti, pa se tako slobodno može kazati kako je koncert prošao uspješno “na svim područjima”.