Općina Zemunik podijelila 500 porcija bakalara i umirovljenicima po 200 kuna božićnice

Slika korisnika admin
Velimir BRKIĆ

U sklopu manifestacije "Božić u Zemuniku 2014.", Zemuničani posljednjih 10-ak dana žive u istinskom duhu Božića, vremenu darivanja i pomoći, dobrih djela, pomirenja i ljubavi.

Osim što je Općina Zemunik podijelila oko 500 porcija bakalara, a umirovljenicima još i po 200 kuna božićnice, u atriju škole održana je božićna priredba djece dječjeg vrtića Zvjezdice i predstava "Božićna priča", dok je Djed Božićnjak dijelio darove.

Načelnik Ivica Šarić građanima je zaželio blagoslovljen i miran Božić te sretnu novu 2015. godinu.

- Svima najviše želim zdravlja, obiteljske sreće i zadovoljstva, poručio je Šarić.

Održana je i božićna priredba za učenike, a KUD Sv. Kate je prigodni program održao i u šatoru u centru Zemunika i već tradicionalno u Domu za odrasle. Na četverodnevnom Božićnom sajmu izlagali su Dom za odrasle osobe, Osnovna škola i dječji vrtić Zvjezdice.

Uz prigodnu glazbu i fritule bakalar se spremao u dva vojnička kazana na otvorenom. Oko 430 porcija podijelilo se u centru ispred šatora, a 70- ak porcija u domaćinstvima, starijim i nemoćnim osobama.

A da se lakše i ugodnije provedu blagdani u prostorijama općine za umirovljenicima je podijeljena božićnica u iznosu od 200 kuna. Po osmijehu na licima umirovljenika moglo se zaključiti kako im ovaj simboličan iznos u predblagdansko vrijeme ipak puno znači.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno