Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

21 C°

Soline zasjale s još više zvjezdica

27.01.2011. 23:00
Soline zasjale s još više zvjezdica


Posebno smo ponosni na to što je naš kamp na ovom prestižnom sajmu ocijenjen sa 18 zvjezdica, odnosno sa tri više nego protekle godine, što je u samom vrhu. Ovako visoke ocjene njemačkih ocjenjivača posebno su nam važne jer potvrđuju kvalitetu, kazala je Brčić


I ove godine biogradska hotelijersko ugostiteljska tvrtka Ilirija d.d. nastavlja promoviranje i ponudu svojih smještajnih kapaciteta za nastupajuću turističku sezonu.
I unatoč dobrim rezultatima koje je tvrtka protekle godine ostvarila u svim segmentima turističke ponude, a to je hotelijerstvo, kamping te nautika.
– Ništa nije prepušteno slučaju. Jer stalna i kontinuirana briga na planu promoviranja kapaciteta primarni je dio svake turističke djelatnosti, a mi tomu posvećujemo posebnu pažnja, kažu u Iliriji.
Stoga se i ove godine, točnije tijekom čitave zime, nastavljaju posjeti na sajmovima diljem Europe, a tvrtka u sklopu štanda Hrvatske turističke zajednice, Županijske turističke zajednice ili pak samostalno, nastavlja promovirati svoju ponudu i sadržaje, grad, ali i šire područje regije.
Jedan od sajmova s kojega su se upravo vratili je onaj Top Camping u Stuttgartu gdje su djelatnici biogradskog kampa Soline predstavili svoju ponudu.
– Sajam je posjetilo preko 200.000 posjetitelja, kazali su voditeljica prodaje i marketinga kampa Park Soline Kristina Brčić i šef recepcije Danijel Karabatić, dodajući da su zadovoljni iskazanim interesom.
– Drago nam što smo bili svjedoci zanimanja koje su posjetitelji pokazali ne samo za našu ponudu, već i grad Biograd te regiju i čitavu Hrvatsku. No posebno smo ponosni na to što je naš kamp na ovom prestižnom sajmu ocijenjen sa 18 zvjezdica, odnosno s tri više nego protekle godine, što je u samom vrhu. Ovako visoke ocjene njemačkih ocjenjivača posebno su nam važne jer potvrđuju konstantnu kvalitetu usluge koju nastojimo održati, ali i uvjerenje da je ovaj vid turizma sve prihvaćeniji, pogotovo kada je riječ o kampovima koji imaju najsuvremeniju uslugu kakva se danas traži, zaključila je.