Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

8 C°

Zadranima 20 medalja

27.01.2011. 23:00
Zadranima  20 medalja


Proteklog vikenda održani su trodnevni zimski sportski susreti zaposlenika u djelatnosti socijalne  skrbi Republike Hrvatske u  Topuskom. Na sportskim susretima nastupilo je više od 200  odgojitelja i socijalnih radnika, a natjecalo se u sedam  disciplina. Dom za odgoj djece i mladeži Zadar nastupao je  sa sedam natjecatelja i osvojio  čak 20 medalja. Počelo je plivačkim natjecanjima u kojima  su odgojitelji iz Zadra osvojili  dvije medalje: plivanje štafeta  4×100 slobodno (1. mjesto),  sinkronizirano plivanje (1.  mjesto), nastavilo se s  odličjem iz kuglanje (3. mjesto) te košarke (2. mjesto). Zadrani su u finalu košarkaškog  turnira izgubili u produžetku  od Rijeke za dva poena.
– Ponosna sam na svoje odgojitelje jer osim uspješnosti u  odgojnom radu i u sportu su  na pravi način predstavili svoju ustanovu, grad i županiju.  Taj sportski duh odgojitelji  prenose i na djecu u ustanovi  koja se već godinama ne  vraćaju bez medalja osvojenih  na raznim sportskim natjecanjima u Hrvatskoj – kaže Tatjana Vukman, ravnateljica  Doma za odgoj djece i mladeži iz Zadra.
Dom za odgoj Zadar nastupio je u sastavu: Ivana Zadro, Eleonora Šimunić, Lijana  Miloš, Marija Jerolimov, Zvonimir Petrović, Ante Ljubičić,  Vedran Dereta.