Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

5 C°

U dvjema nesrećama ozlijeđeno troje djece

Autor: Minja Gugić

27.01.2013. 23:00
U dvjema nesrećama ozlijeđeno troje djece

Foto: FAH



Dječak u dobi od 13 godina, srećom, tek je lakše ozlijeđen u prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu poslijepodne oko 17 sati na raskrižju ulica Ante Starčevića i Franka Lisice u Zadru. Dječak je svojim biciklom prelazio cestu u vrijeme trajanja zelenog svjetla na semaforu, ali je zeleno svjetlo bilo i za 22-godišnjakinju koja je bila za upravljačem automobila zadarskih registracija. Ona je malo više stisnula gas skrećući udesno te pritom srušila dječaka.
U subotu ujutro u mjesto Slivnica Gornja u prometnoj nesreći ozlijeđene su dvije devetogodišnje djevojčice te 37-godišnjakinja. Do nesreće je došlo u 9.50 sati u trenutku kada se 47-godišnjak uključivao u promet sa sporedne ceste. Nije stao na znak za obvezno zaustavljanje te je oduzeo prednost teretnjaku zadarskih oznaka, kojim je upravljao 44-godišnjak.
Obje djevojčice i 37-godišnjakinja lakše su ozlijeđene, no jedna je djevojčica ipak, kako smo saznali, zadržana u zadarskoj bolnici najvjerojatnije na promatranju. Ozlijeđene osobe bile su u automobilu.