Srijeda, 1. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

18 C°

NAGRADNA IGRA Glavnu nagradu – Opel Grandland X osvojila Anamarija Benić

28.01.2019. 13:08
NAGRADNA IGRA Glavnu nagradu –  Opel Grandland X  osvojila  Anamarija Benić


Prošli je tjedan zaključena najnovija nagradna igra Narodnog trgovačkog lanca Bakmaz – "Tradicionalno za dar". Završnica je  održana u Bakmaz centru u Novom Bokanjacu, gdje je za sve okupljene  već tradicionalno pripremljen atraktivan program koji je vodio Dario  Terzin, pjevač grupe Rockatansky koja se za tu priliku okupila u punom  sastavu. Dobre glazbe stoga nije nedostajalo kao ni dobre energije, a da  druženje bude još bolje Bakmaz je pripremio i slasne degustacije, degustirali su se proizvodi brojnih tvrtki partnera Bakmaza: Gavrilovića, Dukata, Zvijezde, Maraske, Vindije, Vražapa, Tvornice kruha Zadar, Zagrebačke pivovare, PIK Vrbovca, Heinekena, Danice, Vajde, mesnica Lukin i  drugih, a priređen je i velik vatromet koji je osvijetlio nebo ne samo nad  centrom već i mnogo šire. Glavna nagrada je bio automobil Opel Grandland X, a nagradni fond, koji je brojao 50 nagrada, uključivao je i brojne  druge izvrsne poklone poput televizora, laptopa, namještaja, poklon bonova na VISA kartici i niz drugih artikala. Kompletan fond nagrada iznosio je 220 tisuća kuna, za sudjelovanje je trebalo napraviti kupovinu od  svega 50 kuna za koju se dobivao jedan kupon. Nagradna igra je startala  22. listopada prošle godine i trajala do 20. siječnja ove, a koliko su vjerni  kupci Bakmaza bili zainteresirani za poklone svjedoči i činjenica od preko pola milijuna ubačenih kupona. No samo je jedan kupon odnio glavnu nagradu i to onaj dvadeset trogodišnje Anamarije Benić iz Ražanca.
Presretna je djevojka odmah došla do centra, ne vjerujući da je upravo  ona nova vlasnica atraktivnog automobila.


Sretna dobitnica
– Ne mogu vjerovati, prvi put igram neku nagradnu igru i – bingo – prva  nagrada s tim da sam ubacila samo desetak kupona, sa širokim nam je  osmjehom na licu priznala.
Anamarija je inače trgovkinja i kako nas je informirala baš je taj dan  potpisala radni ugovor s jednim lancem trgovina.
– Ovo je moj dan. Najprije sam dobila posao, a onda i auto. Za ne povjerovati, a pogotovo i zbog toga što sam upravo u auto školi i imam još  svega pet sati za odraditi prije ispita. A onda, kada dobijem dozvolu, sjest  ću za volan vlastitog automobila i više neće biti potrebe za autobusom,  od sada sama vozim iz Ražanca u Zadar, nastavila je kroz smijeh djevojka. U Bakmaz ju je dopratio dečko Ivan, naravno kao i ona sretan, svjestan, kako nam je rekao, da će i on biti za volanom automobila.
Njen je kupon inače izvukao Dario Terzin, kojem je ove godine pripala  ta čast da izvuče glavnu nagradu no i da uruči ključeve sretnoj dobitnici.
– Hoćeš li ti znati upravljati ovako velikim autom, našalio se popularni  zadarski pjevač, uručujući ključeve Animariji.
– Naravno da hoću, uzvratila mu je dobitnica i dodala da od tog dana  više ne namjerava nigdje drugdje kupovati nego u trgovini koja ju je tako  dobro nagradila.


Vjernost Bakmazu
-Volim Bakmaz, uvijek imaju odlične cijene a i fenomenalne trgovkinje s kojima se može i fino popričati, zaključila je nova vlasnica Opel  Grandland X-a.
Ostale nagrade su već uobičajeno izvlačili prisutni mališani koji su za  svoj trud bili nagrađeni poklon paketima, a da sve prođe regularno pobrinula se komisija u sastavu: predstavnica kupaca na malo Smilja Juran,  predstavnici organizatora nagradne igre Ivanka Mazić i Mario Gusak te  javni bilježnik Darija Ramljak Grigillo.
Bakmaz je inače najstariji trgovački lanac na području Zadarske županije i šire koji je osnovan prije 29 godina. Danas broji preko 130 prodavaonica i preko 600 zaposlenih, a važno je spomenuti i da je osnivač Narodnog trgovačkog lanca, trgovina koje odlikuje činjenica da rade prije  svega s hrvatskim proizvođačima što su kupci znali itekako prepoznati.  Iz godine u godinu su stoga sve veći što se dalo vidjeti i na automobilu,  ove godine boljem nego prošle. Iz tvrtke za iduću jubilarnu 30 godinu  poslovanja najavljuju još bolje nagrade, a ove se, ovogodišnje mogu  preuzeti od petka, 1. veljače u Hiperdiskontu Bakmaz u Ulici Marijane  Radev 14, Novi Bokanjac.