Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Avdagić: Nisam kriv, spasio sam joj život!

Autor: Suzana Bandić

27.02.2013. 23:00
Avdagić: Nisam kriv, spasio sam joj život!


– Spasio sam je, sigurno. Nakon nekoliko minuta došla je policija, razmilili se po parkiralištu ko Štrumfovi, a onda je došla i Hitna. Valjda je netko iz hotela vidio što se događa pa ih je pozvao – prisjećao se Avdagić dodavši kako su mu policajci odmah “prikačili narukvice ” i “zabajbukali” ga u zadarski zatvor


Zbog optužbi da je poznanici Nini Toth Mikas još 2007. godine u venu ruke ubrizgao “šut” heroina nakon čega je ona umalo preminula, jučer je na optuženičku klupu Općinskog suda u Zadru sjeo Arijan Avdagić (39), koji iza sebe već ima nekoliko sudskih postupaka i presuda zbog imovinskih delikata i zloporabe opojnih droga. Avdagić je odmah nakon čitanja optužnice sutkinji Sandri Radanović kazao kako nije kriv, a onda joj u detalje ispričao svoju verziju priče od 10. rujna 2007. godine koja je umalo završila kobno.
– Sutkinjo, nisam kriv. Da jesam ja bih vam odmah sve priznao, ali nisam. Ninu sam poznavao vrlo kratko. Dolazio sam u kafić gdje je radila, a tog dana tamo je bio David Barić kojeg sam poznavao od ranije. Obojica smo imali problema s oviosnošću – započeo je Avdagić svoju priču i nastavio kako mu je Barić rekao da ga Nina želi počastiti s nečim. Rekao je da je odmah znao kako je riječ o drogi, ali da nije znao da je Nina ovisnica.
Inače, Avdagić je već osuđivan u nekoliko navrata te je i robijao zbog imovinskih delikata, a posljednji put osuđen je pred istim sudom zbgo prijetnji. Tad je i priznao da je poznanicima zaprijetio i to zbog ćakula koje su o njemu širili.