Subota, 27. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

8 C°

Otac monstrum noćas dovezen u PU zadarsku i predan pritvorskom nadzorniku, brani se šutnjom

28.02.2019. 22:45
Otac monstrum noćas dovezen u PU zadarsku i predan pritvorskom nadzorniku, brani se šutnjom


U četvrtak negdje oko 23 sata u II Policijsku postaju na zadarskoj Voštarnici s lisicama oko ruku i lancima na nogama, u pratnji četvero policajaca dovezen je i predan pritvorskom nadzorniku 54-godišnji J.R. koji je istoga dana nešto prije 7 sati ujutro pobacao, jedno po jedno, četvero svoje djece s balkona na prvom katu obiteljske kuće na Pagu gdje je posljednje tri godine sa suprugom i četvero djece živio u podstanarstvu.
Ovaj 54-godišnjak oko 17 sati istoga dana ispitan je pred policijskim djelatnicima PP Pag u nazočnosti Branimira Zorice, poznatog zadarskog odvjetnika koji mu je dodijeljen po službenoj dužnosti.
– Moj klijent je ispitan pred policijom, brani se šutnjom, a u petak ujutro bit će priveden županijskom državnom odvjetniki i sucu istrage Županijskog suda u Zadru, rekao je Zorica.
Podsjetimo, 54-godišnjeg J.R. kazneno je prijavila zadarska policija, a tereti ga se za kazneno djelo teškog ubojstva u pokušaju na štetu četvero malodobne djece za koje je predviđena kazna od 10 godina do kazne dugotrajnog zatvora koja se u RH kreće od 20 do 40 godina i to vrlo vjerojatno za svako dijete pojedinačno jer je on svoju radnju s namjerom i dovršio.