Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

7 C°

POLUSESTRA O PAŠKOM MONSTRUMU Uvijek stvarao probleme obitelji, ali nismo mogli zamisliti da bi mogao ovo napraviti!

28.02.2019. 18:08
POLUSESTRA O PAŠKOM MONSTRUMU Uvijek stvarao probleme obitelji, ali nismo mogli zamisliti da bi mogao ovo napraviti!


D. K. iz Virovitice polusestra je 54-godišnjeg J.R. koji je svojim činom zgrozio Hrvatsku. U telefonskom razgovoru rekla nam je da je u šoku zbog cijele situacije za koju je saznala preko prijatelja i medija. Ona i polubrat nisu se vidjeli više od osam godina, otkako im je umro otac, a koji im je bio glavna poveznica obitelji. Imaju još jednog polubrata, kratko nam je rekla. I on je u šoku zbog cijele situacije.
– Ne znam što mu se dogodilo, srce mi se slama zbog djece, samo neka se oporave, samo to želim – poručila je polusestra, majka dvoje mališana, koja kaže kako je njezin polubrat »uvijek stvarao probleme obitelji, ali da nikada nisu mogli zamisliti da bi mogao ovo napraviti«.
O stravičnom događaju javili su joj prijatelji i kumovi, kaže. S polubratom je bila rijetko u kontaktu i to uglavnom telefonom. Odnosi su nakon očeve smrti svake godine postajali sve hladniji, nisu se viđali, a i pozivi su bili sve rjeđi. Za polubrata kaže kako je otišao iz Virovitice prije više od 15 godina.
– Bio je problematičan, imao je i problema sa zakonom zbog navodne nelegalne prepodaje automobila, neko vrijeme je navodno radio i u Njemačkoj, prije ovog posla noćnog čuvara u kampu u Šimunima. Ne znam što mu se dogodilo da danas ovo napravi, ne mogu još vjerovati, samo da djeca budu dobro, njih mi je žao od sveg srca – ponovila je potresena žena, koja je od svih četvero nećaka i nećakinja do sad vidjela tek najstarije dijete, rekla je, jer su se njoj i polubratu putevi davno razišli.