Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

9 C°

Nova pobjeda Biograđana

27.03.2011. 22:00
Nova pobjeda Biograđana


Na samom početku utakmice protiv mlade, ali dobro uigrane momčadi Solina bilo je nadasve napeto i izjednačeno sve do kraja prvog poluvremena. Sve do 7. minute kada je rezultat na semaforu bio 2:2 najzapaženiji igrači u igri bili su vratari obje momčadi. Najprije je čak tri uzastopna udarca Šime Markića u jednom napadu obranio Božo Penović vratar Solina, da bi u istoj minuti obranio zicere i domaći vratar Tomislav Šarić. Trojka u napadu Biograda Buovac, Duvnjak Marić brzopletno je završavala svoje napade s dosta tehničkih grešaka što je koristila gostujuća momčad i održavala rezultat u “regalu” (čak 10 poravnanja rezultata u prvom poluvremenu). Sam nastavak drugog poluvremena pripao je domaćinu koji je koristio polukontre i na početku napravio rezultatsku prednost od pet pogotka 20:15. U nastavku utakmice domaćini su igrali na duže napade te koristili pogreške gostiju koji su pokušali smanjiti vodstvo, ali razigrani domaćini povećali su vodstvo na 28:20. Ulaskom Marka Punoša u drugom poluvremenu obrana je dobila na jačini, a trojac Buovac, Markić i Duvnjak su “proradili” te punili protivničku mrežu. Izgleda da momčad Biograda radi kao “dizelaš” tek kada se zagrije, ali momčad koja ide na prvu ligu mora od samog početka utakmice dati maksimum jer im se takva igra može razbiti o glavu. Već u subotu biogradski galebovi idu na gostovanje momčadi Krilniku.
 


BIOGRAD – SOLIN 35 (14) : 28 (13)


BIOGRAD – Školsko sportska dvorana. Gledatelja 100. Suci: Mate Milić i Ante Stipandžija( oba Šibenik). Nadzornik: Boris Bukurov ( Trogir)
BIOGRAD: Tomić, Raspović, Sakić 4, Mikulić, Troskot 1, Buovac 6, Knežević, Pelicarić, Punoš 2, Katuša, Fabijan 1, Duvnjak 7, Zorica 6, Markić 8. Trener: Tomislav Šarić.
SOLIN: Penović, Maleš 4, Grizelj 1, Čićerić 1, J. Smoljo, M. Smoljo 3, Mikelić 3, Barišić, Teklić 4, Bosnić 3, Matešković, Popović 2, Jukić, Ninčević 4, Delić, Bajan 3. Trener: Zoran Buzov.
Isključenja: Biograd 6 min, Solin 8 min
Sedmerci: Biograd 3(4), Solin 3(3)