Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Od utorka revijalni program Kazališta lutaka

Autor: Valentina Mlađen

27.03.2013. 23:00
Od utorka revijalni program Kazališta lutaka

Foto: Adam VIDAS



“Proljeće na Poluotoku” trajat će od 2. do 7. travnja, a mališani će u tom razdoblju imati priliku pogledati pet predstava, od čega tri novijega datuma


Proljeće je stiglo na Poluotok javljaju iz Kazališta lutaka Zadar. Revijalni program Kazališta lutaka Zadar “Proljeće na Poluotoku” počinje odmah iza Uskrsa, 2. travnja, a prije toga najmlađe večeras u 18 sati očekuje izvedba predstave “Tri praščića”.
“Proljeće na Poluotoku” trajat će od 2. do 7. travnja, a mališani će u tom razdoblju imati priliku pogledati pet predstava, od čega tri novijega datuma.
Prvog dana manifestacije na rasporedu je predstava “Pinokio”, a dan poslije lutkari će odigrati predstavu “Mačak u čizmama”. U četvrtak su na rasporedu “Tri praščića”, a petak se nastavlja s još jednom bajkom, ovoga puta to je “Ljepotica i zvijer”. Manifestacija završava u nedjelju s egzotičnom predstavom zadarskih lutkara “Vjetar Kimbunga”, a ujedno to je jedina predstava koja će igrati u jutarnjem terminu u 11 sati, dok će sve ostale igrati u večernjem terminu, u 18 sati.
Ulaznice za sve predstave mogu se kupiti sat vremena prije početka ili na blagajni Kazališta četvrtkom i petkom od 10.30 do 12.30 sati. Sve predstave igraju u novom Kazalištu lutaka na Poluotoku, a cilj je djeci, za vrijeme proljetnih praznika, odmor ispuniti zabavnim i kvalitetnim programom uz druženje s lutkama i zadarskim lutkarima.