U KLOOZ-u besplatne likovne radionice za mlade

Slika korisnika admin
Autor: 
Ivan JAMIČIĆ

U klubu mladih KLOOZ od 5. travnja 2013., s početkom u 19 sati, započinje likovna radionica s temom "Crtanje i slikanje" koju će voditi mlada diplomirana povjesničarka umjetnosti Martina Đurković. Program radionica se sastoji od teorijskog i praktičnog dijela i trajat će sveukupno osam sati.

Osim uvoda u likovno obrazovanje polaznici će imati priliku steći osnovne crtačke i slikarske tehnike, od crtanja i slikanja po motivima do apstrakcija.

Martina Đurković dipomirala je povijest umjetnosti na Sveučilištu u Zadru. Završila je srednju Školu za tekstil, dizajn i primijenjene umjetnosti, smjer slikarski dizajn, u Osijeku. Sudjelovala je u organizaciji mnogih izložbi; organizaciji izložbe I. biennale hrvatske mlade fotografije, izložbe Povratak u kulturnu baštinu, izložbe-projekta "Ancient Cinema" autora Henrya Jesionke, itd. Radila je facepainting na prošlogodišnjem Metalfestu u Zadru.

Broj polaznika je ograničen, stoga pošaljite svoje podatke (ime,prezime,broj telefona/mobitela) na e-mail: kloozerzd@gmail.com

Radionice su besplatne, te će svi polaznici dobiti sve materijale za rad na radionicama.

Kategorija: 
Tag: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno