Potrebitima vratili osmijeh na lice, ali i vjeru u ljude

Slika korisnika valentinam
Paketi Lions kluba Zadar za 18 obitelji
Važno je zahvaliti našim donatorima, a to su ove godine tvrtke Cromaris, Mardešić, VELPRO, INKO Centar i Maraska, a ostalo čime smo uspjeli popuniti ove uskrsne pakete kupljeno je novcem koji je prikupljen tijekom humanitarne malonogometne utakmice, kazala je Mezić
Vedran SITNICA
Lionsi uljepšavaju Uskrs siromašnim Zadranima

Humanitarna akcija "Za ljepši Uskrs svima" Lions kluba Zadar imala je u srijedu svoju završnicu jer su podijeljeni paketi za 18 zadarskih obitelji. Kako je istaknuo dr. Nikša Milić, predsjednik Lions kluba Zadar, već nekoliko godina organizira se humaniatrna akcija ususret Uskrsu, a sve kako bi se barem malo pomoglo onim obiteljima kojima je svaka pomoć dobrodošla.

- Važno je zahvaliti našim donatorima, a to su ove godine tvrtke Cromaris, Mardešić, VELPRO, INKO Centar i Maraska, a ostalo čime smo uspjeli popuniti ove uskrsne pakete kupljeno je novcem koji je prikupljen tijekom humanitarne malonogometne utakmice koja je odigrana prošlog tjedna. Ovom prigodom je prikupljeno 800 kuna, a donirali su ga članovi Lionsa i liječnici sudionici utakmice, kazala je Davorka Mezić, jedna od najaktivnijih članica Lions kluba.

Vrijednost uskrsnih paketa nije zanemariva jer je po svakom članu kućanstva podijeljen kilogram ribe, a uz tradicionalnu šunku, pincu i slatkiše, našlo se u njima i higijenskih potrepština, konzervi i nešto trajnijih proizvoda koji su potrebni za pripremu uskrsnih kolača. Među Zadranima koji su dobili uskrsne pakete Lions kluba Zadar bile su obitelji s više djece, socijalno ugrožene obitelji u kojima ima i bolesnih članova, a popis onih koji su ostvarili pravo na ovu donaciju napravljen je u suradnji s Upravnim odjelom za socijalnu skrb i zdravstvo Grada Zadra. U svakom slučaju ovaj Uskrs će za 60-ak članova zadarskih obitelji barem malo biti ljepši, što je bio glavni cilj organizatora ove akcije i svih onih koji su se rado njoj priključili i tako nekima od potrebitih vratili osmijeh na lice, ali i vjeru u ljude.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno