Utorak, 19. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Joška Pinjatelu dočekala lijepa vijest u liftu Ljepotice

28.03.2020. 15:08


Pozitivno iznenađen stanar u zgradi Ljepotice, nije mogao zadržati samo za sebe tu ljepotu koju je doživio zahvaljujući jednoj obavijesti koju je pročitao u liftu zgrade u kojoj živi.
Naime, kada je Joško Pinjatela ušao u lift, dočekala ga je ta lijepa vijest, kao i sve ostale stanare koji su, kako kaže, u poodmakloj životnoj dobi.
– Na našem ulazu ima 14 stanova, a od toga u njih čak 12 živimo mi malo stariji, kroz osmijeh je ispričao barba Joško, koji je kroz obavijest koju je pročitao, shvatio da njegova generacija koja živi u zgradi, nije sama i zaboravljena u ovo vrijeme pošasti koronavirusa.
Na jednom velikom papiru piše: »Dragi susjedi, ako vam treba pomoć u nabavci lijekova i hrane u ovim uzbudljivim vremenima, slobodno se javite na broj koji je objavljen. Pazimo se zajedno!«
– Riječ je o jednoj mladoj djevojci, Ivani Kragić, koja uz još jednu obitelj koja živi u zgradi, spada u onu mlađu generaciju, ispričao je Pinjatela, dodajući kako je jednostavno imao potrebu pohvaliti Ivanu zbog njezine plemenitosti.