Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Start u Zlatnoj luci

27.04.2012. 22:00
Start u Zlatnoj luci


Drugog dana natjecanja predviđeno je navigacijsko jedrenje unutar Nacionalnog parka Kornati. Zadnja etapa u utorak na Međunarodni praznik rada, 1. svibnja, jedrit će se iz Proverse prema Sukošanu uz obilazak otoka Lavdare


U organizaciji Jedriličarskog kluba “Zlatna Luka” Sukošan, konobe “Risanka” Kornati, Turističke zajednice Općine Sukošan i Općine Sukošan održat će se trodnevna regata “Sukošan – Kornati cup”. Format natjecanja ove regate je monotip-regata koja se jedri na jedrilicama “Seascape 18”. Do sada je prijavljeno osam međunarodnih ekipa.
Start prvog plova je u nedjelju s početkom u 12.30 sati u Sukošanu iz uvale Zlatna luka s ciljem u Proversi. Drugog dana natjecanja predviđeno je navigacijsko jedrenje unutar Nacionalnog parka Kornati. Zadnja etapa u utorak na Međunarodni praznik rada, 1. svibnja, jedrit će se iz Proverse prema Sukošanu uz obilazak otoka Lavdare. Svečana dodjela nagrada uz prigodni domjenak održat će se po povratku u Sukošan, oko 18 sati, u Domu mladeži. Jedriličarski klub “Zlatna Luka” pod predsjedanjem Branimira Protića tom prigodom organizira cjelovečernju zabavu s početkom u 21 sat uz glazbeni program grupe “Beautiful Day – U2 Tribute Band”.


Doris i Boris




Repertoar “Beautiful Day – U2 Tribute Band”, mlade i nadasve ambiciozne grupe sastoji se od najvećih hitova mega popularne U2. U grupi je Sukošanac Boris Rogoznica, najbolji prijatelj i za potrebe televizijskog spota zaručnik Doris Pinčić, popularne Lare iz serijala “Larin izbor”. U grupi su i Zoran Ledinšćak, Martin Rogoznica, Rikardo Perović te Gloria Krizman. Zabava je otvorenog tipa, a Doris i Boris su zasigurno razlog da se dođe u sukošanski Dom mladeži.