Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Još šest dana do izbora najljepših

27.05.2011. 22:00
Još šest dana do  izbora najljepših


Nakon što je prije tjedan dana održala koncert u Arsenalu,  priuštivši publici nezaboravne  glazbene trenutke, otpjevavši  dobro pogođenu kombinaciju  legendarnih jazz, soul i pop  hitova, praćena grupom Black  Coffee, zadarska pjevačica  haićanskih korijena, Martine  Thomas bit će jedna od glazbenih gošći večeri proglašenja  najljepših zadarskih maturanata 3. lipnja u 21 sat u VIP  salonu dvorane Višnjik, u organizaciji Zadarskog lista.
Senzualna pjevačica iznimnih glasovnih mogućnosti na  pozornici će se pridružiti Filipu  Dizdaru i Roku Pastuoviću,  upotpunivši najbolju “maturalnu zabavu u gradu” – Epitet  koji već uobičajeno prati svaku  završnicu biranja najljepših zadarskih maturantica i maturanata. Kao i obično, i ove će  godine jamac kvalitetnog programa biti popularni zadarski  voditelj Toto, dok će koreografija nastupa biti uvriježeno  u rukama plesne koreografkinje Sanje Petrovski. Zabavni  program će uključivati i modnu  reviju Anuške Anzulović i  učenica Obrtničke škole Gojka  Matuline kako bi se finalisti  izbora i njihove školske kolege  što bolje zabavili.
Za razliku od proteklih godina kada je za ulazak na  svečanost trebalo kupiti ulaznicu, Zadarski list je ove godine odlučio darovati sve zainteresirane za izbor, omogućivši  ulazak u VIP salon Višnjika  bez plaćanja ulaznice. To će  vjerojatno još više oraspoložiti  zadarsku mladež, sve one maturante koji već uhodano dolaze bodriti svoje školske kolege. Kandidata zasigurno ima,  izbor će i ove godine biti neizvjestan do samoga kraja, što se  može vidjeti i na stranicama  Zadarskog lista, s obzirom na  to da već mjesecima objavljujemo slike cijelih maturalnih  generacija i pojedinaca. No samo će jedna djevojka i jedan  mladić 3. lipnja otići kući s  lentom u ruci – sa sjećanjem na  one bezbrižne školske dane,  razdoblje u životu koje treba  znati dostojno i pozdraviti, a  kako bolje nego zabavom u  “režiji” Zadarskog lista.