Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

10 C°

O Zrću se čita i na 8 kilometara visine

27.05.2011. 22:00


Pag se naziva “novom Ibizom”, otokom za partije na kojem caruju preplanule djevojke u bikinijima, klubovi su ocijenjeni “cool” jer kraj radnog vremena ne postoji


U novom magazinu aviokompanije Ryanair jedna od najjačih tema,  najavljena i na naslovnici, priča je o plaži Zrće. Na sedam  stranica magazina, Pag se naziva “novom Ibizom”, otokom  za partije, gdje zabava nikad  ne staje. Autorica teksta, titulirana kao princeza partija,  Zoe Griffin piše o otoku kojim teče glazba, o klubovima  koji su “cool” jer pojam kraja  radnog vremena ne postoji.
– Četiri je sata ujutro. U  većini klubova u Europi gase  se svjetla i požuruju vas da  popijete zadnje piće. No, na  Zrću zabava tek počinje, piše  princeza partija hvaleći poznate klubove Papayu, Kalypso  i Aquarius. Hrvatski zakoni  koji ne propisuju zatvaranje  klubova u neko doba omogućuju “istinsko hedonističko  iskustvo”. Zrće je raj za partije,  ali i za muške posjetitelje.
– Dvije seksi djevojke povijaju svoja tijela skrivena bijelim bikinijem u ludom ritmu, no nitko im ne poklanja  naročitu pažnju jer se iza njih  otkriva more preplanulih djevojaka željnih zabave, navodi  se u tekstu.
Zrće je postalo party centar,  ne samo za mlade Hrvate, već  i za tisuće mladih iz čitavog  svijeta koji traže sunce i vrhunske DJ zvijezde. Autorica  teksta oduševljena je pristupačnim cijenama te navodi da  trodnevni ulaz u Papayu stoji  258 kuna, stol u VIP loži 750  kuna te da hladno pivo ne stoji  više od 15 kuna. Ipak, zabava  nije sve na Pagu. U tekstu se  podsjeća na burnu hrvatsku  prošlost i brojne osvajače,  hvali sjajne plaže, paški sir,  spominje paški karneval i originalnu narodnu nošnju.