Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

11 C°

Zadranki Vanji Tokić visoko peto mjesto na prvenstvu u bodybuildingu i fitnessu

28.05.2018. 15:00
Zadranki Vanji Tokić visoko peto mjesto na prvenstvu u bodybuildingu i fitnessu


Na Međunarodnom prvenstvu u bodybuildingu i fitnessu održanom u subotu u Bihaću, Zadranka Vanja Tokić (38) osvojila je peto mjesto u kategoriji bikini bodybuildinga. Sama će reći "veeeeliko peto mjesto" jer se još jedanput našla u situaciji da su joj protukandidatkinje bile prosječno 20-godišnjakinje te da, jednako kao i u Sisku prije nekoliko mjeseci kad je na državnom natjecanju osvojila četvrto, a na međunarodnom peto mjesto, nije bilo kategorije 35+.
– Jako sam ponosna na ovo peto mjesto. Zadovoljna i sretna idem kući i idemo dalje, kratko je novi uspjeh prokomentirala Vanja Tokić, žena koja se sportom započela baviti prije svega godinu dana, a bodybuildingom od listopada prošle godine. Već nakon tri mjeseca uspjela je transformirati svoje tijelo i oblikovati mišiće za izlazak na natjecanja. Rezultat je to bio velike upornosti, discipliniranosti i okretanja zdravom životu, ali i dobar trener – njezin otac Zoran koji se godinama već bavi ovim sportom te iza sebe ima niz uspjeha s raznih natjecanja.
– Sve se može uz dobru volju i discipliniranost. Naravno, treba se odreći nekih stvari, ali uglavnom su to one nezdrave stvari pa se nema za čime žaliti, kaže nam ova energična Zadranka kojoj je valjda samo nebo granica.
Iako je zaposlena te je i samohrana majka dvoje malodobne djece, ona ruši sve stereotipe i primjerom pokazuje ono o čemu govori. Već na jesen ide u Sloveniju na međunarodno natjecanje, a do tada ima i dovoljno vremena za pripreme i za osvajanje zavidnih rezultata.