Dovršenje teniskih terena na Višnjiku

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika mkvanja
Potpisani ugovori za sufinanciranje obnove i izgradnje športske infrastrukture
Potpisani ugovori za sufinanciranje obnove i izgradnje športske infrastrukture u vrijednosti od 8.750.000,00 kuna, Zadru 490.000, 00 kn
GRAD ZADAR
U ime Grada Zadra gradonačelnik Branko Dukić potpisao je ugovor za projekt "Regionalno-nacionalni teniski centar u okviru ŠC Višnjik", vrijedan 490.000,00 kn za dovršenje 3 teniska terena na Višnjiku

U Središnjem državnom uredu za šport potpisani su ugovori temeljem Odluke o raspodjeli financijskih sredstava za sufinanciranje izgradnje, građevinskog zahvata i opremanja športskih građevina u 2019. godini. Gradonačelnici, župani i načelnici 22 grada, županije i općine, i zamjenik državne tajnice za šport Krešimir Šamija potpisali su ugovore u ukupnoj vrijednosti od 8.749.632,70 kuna.

U ime Grada Zadra gradonačelnik Branko Dukić potpisao je ugovor za projekt "Regionalno-nacionalni teniski centar u okviru ŠC Višnjik",  vrijedan 490.000,00 kn za dovršenje 3 teniska terena na Višnjiku. S gradonačelnikom su na potpisivanju nazočili i pomoćnica pročelnika za kulturu i šport Snježana Jurinić te direktor ŠC Višnjik Denis Karlović.

“Ulaganje u veći broj manjih športskih objekata nalazi se u Programu Vlade Republike Hrvatske 2016.-2020. i ovo je samo početak sustavnog ulaganja središnje države u športsku infrastrukturu što je i jedan od prioriteta Središnjeg državnog ureda za šport. Vjerujem kako će ova 22 projekta opravdati svoju svrhu i biti od koristi lokalnoj zajednici te pomoći razvoju športa na lokalnoj i nacionalnoj razini”, rekao je zamjenik državne tajnice Krešimir Šamija prilikom potpisa ugovora.

Gradonačelnici, župani i načelnici iskazali su veliko zadovoljstvo potpisom ugovora te istaknuli značaj ovog ulaganja u lokalnu i regionalnu infrastrukturu.
Potpisom ovih ugovora Središnji državni ured za šport sufinancirat će ugradnju umjetne stijene za penjanje u športskim dvoranama u Donjoj Stubici i Omišu, izgradnju nogometnog igrališta s umjetnom travom u Dugom Selu i Varaždinu, izgradnju malonogometnog terena s umjetnom travom u Đakovu, izgradnju teniskih terena u Đurđevcu, Šibeniku i Zadru, rekonstrukciju atletske staze u Križevcima i Sisku, adaptaciju vanjskih športskih terena u Kutjevu, zamjenu parketa u športskoj dvorani u Splitu i Zaprešiću, zamjenu športskog poda u športskoj dvorani u Sv. Ivanu Zelini, opremanje skijališta u Općini Čavle, opremanje školske športske dvorane u Općini Goričan, opremanje dvorane za šport i rekreaciju u Općini Lekenik, uređenje vanjskog športskog terena u Općini Mrkopalj, opremanje športskog centra u Općini Novi Golubovec, uređenje i opremanje vanjskog športskog terena u Općini Podturen, rekonstrukciju nogometnog terena u Općini Rovišće te opremanje školske športske dvorane u Solinu čiji je prijavitelj Splitsko-dalmatinska županija.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno