PARKIRANJE NA POLUTOKU Popunjen parking u drugoj zoni, a Liburnska zjapi prazna

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika mkvanja
Sve manje mjesta, sve više nezadovoljstva
Iako je prekršaj s povlaštenom kartom druge zone parkirati u prvoj izvan područja starog autobusnog kolodvora, gdje se do unazad par dana toleriralo parkiranje povlaštenih korisnika karte za parking, ipak bi se trebalo izaći u susret vlasnicima vozila, barem dok je Muraj zatvoren, i dozvoliti parkiranje na Liburnskoj obali, zaključio je nezadovoljni Zadranin
Zvonko KUCELIN
Na Liburnskoj obali ima mjesta...

Nezadovoljni stanar Poluotoka i vlasnik osobnog vozila s povlaštenom parkirnom kartom, požalio nam se dopisom u kojem navodi kako se ovih dana stanovnici Poluotoka koji imaju povlaštene parkirne karte za drugu i prvu zonu, nalaze u nezahvalnoj situaciji.

Povlaštene karte i prekršaji

Naime, kako navodi ovaj razočarani Zadranin, stanari koji su se s povlaštenom kartom mogli parkirati na Muraju u drugoj zoni, otkako traju radovi tamo više ne mogu ostaviti svoje vozilo, dok povlaštena karta pokriva prvu zonu jedino na starom autobusnom kolodvoru. Međutim, prema njegovim riječima, na starom autobusnom kolodvoru nema dovoljno mjesta za vlasnike povlaštenih parkirnih karata.
Zbog toga su se stanari, kako priča ovaj ogorčeni stanovnik Poluotoka, prisiljeni parkirati na Liburnskoj obali, ali tamo od strane kontrolora tvrtke Obala i lučice redovito dobiju kaznu, jer njihova parkirna karta ne pokriva prvu zonu na Liburnskoj obali, a što je, ističe on, apsurdno. Naime, kako objašnjava, s jedne strane je popunjen parking u drugoj zoni i na starom autobusnom kolodvoru, dok s druge strane Liburnska obala, koja je prvoj zoni, zjapi prazna.
- Iako je prekršaj s povlaštenom kartom druge zone parkirati u prvoj izvan područja starog autobusnog kolodvora, gdje se do unazad par dana toleriralo parkiranje povlaštenih korisnika karte za parking, ipak bi se trebalo izaći u susret vlasnicima vozila, barem dok je Muraj zatvoren, i dozvoliti parkiranje na Liburnskoj obali, zaključio je ovaj Zadranin koji je do sada dobio dvije dnevne kazne od kontrolora Obala i lučica, jer je, kako kaže, parkirao na Liburnskoj obali i to na udaljenosti svega deset metara od starog autobusnog kolodvora.

Odluka je odluka

- Meni su osobno kontrolori Obala i lučica ispisali dvije dnevne kazne, jer sam se vodeći razumom parkirao na Liburnskoj obali i to na parkingu koji je svega deset metara udaljen od starog autobusnog kolodvora, ispričao je nezadovoljni stanar Poluotoka, dodajući kako se posebno začudio kada su mu u isti dan ispisali dvije kazne, s tim da mu je prva istjecala tek u 16 sati, dok je druga već bila napisana u podne isti dan.
Vezano za problem parkiranja i nedostatka parkirnih mjesta, kontaktirali smo Zvonimira Viška iz Obala i lučica, kako bismo dobili odgovor gdje će se stanari parkirati s obzirom na to da nema dovoljno parkirnih mjesta u drugoj zoni na Poluotoku zbog radova na Muraju. Višak je odgovorio kako se povlaštena karta odnosi samo na drugu zonu, a u prvoj zoni se s njom može parkirati jedino na starom autobusnom kolodvoru.
- Sve odluke o parkirnim mjestima donosi isključivo Grad Zadar, a Obale i lučice samo izvršavaju odluke Grada, zaključio je Višak.

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 5 (1 glasova)