Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

6 C°

Jedan od boljih moto susreta na zadarskom području

Autor: Tomislav Jerak

27.06.2009. 22:00
Jedan od boljih moto susreta na zadarskom području

Foto: Tomislav JERAK



Moto ludilo koje je trajalo na Barakudi prošlog vikenda, ovaj se vikend preselilo malo južnije , u Biograd, pod organizacijskom palicom biogradskog moto kluba „Duhovi”. Ovo dvodnevno druženje bikera, ali i „civila”, podsjećalo je na nekakav veliki festival. Glavni pokretači odlične atmosfere su zasigurno bili i bandovi koji su u te dvije večeri nastupali.
U petak su glavni akteri bile legendarne Divlje Jagode. Zele Lipovača i ostatak banda napravili su odličan štimung, što je uostalom bilo i za očekivati. No, vrhunac ovog druženja je bio u subotu. „Krivci” odlične subotnje atmosfere su bili potoci piva, hrpa ljudi, motori, odlična organizacija, te naravno zvijezde večeri, Hladno pivo.
Za razliku od petka, u subotu je na početku večeri problem stvarala kiša. Dečki iz banda Problem child su unatoč vremenskim neprilikama odlučili zagrijati atmosferu. To im je i pošlo za rukom, jer coveri AC/DC-a nikog ne ostavljaju ravnodušnim. Nakon „Bad boy boogie” i „Whole lotta Rosie”, ljudi su nahrlili prema pozornici, a i kiša je na sreću prestala.
Nakon što su odlično zagrijali publiku, Problem child su binu prepustili kolegama iz Hard timea. Pišta kao i obično ne oduševljava sa svojim tekstovima, ali je zato svirački band kao stvoren za ovakve prigode. Kako se bližio vrhunac večeri, prostor moto susreta bivao je sve tjesniji. I, nakon malo odugovlačenja, binu je „okupiralo” Hladno pivo. Uslijedila je odlična dvosatna svirka, uglavnom hitova, kojih u „radioni” Hladnog piva, naravno, ima napretek. Nakon što je koncert okončan, uslijedila je „turneja” po šankovima, koja je trajala do kasno u noć. Mnogi koji su petak i subotu proveli u Biogradu, složit će se da je to bio jedan od boljih moto susreta na ovim prostorima.