Stop građevinskim radovima

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika admin
arbanasi
Ivan JAMIČIĆ
Arbanasi su jedan od 19 mjesnih odbora na području Zadra u kojima se ne smije raditi tijekom sezone

I ove se godine zabranjuje izvođenje građevinskih radova za vrijeme turističke sezone na području grada Zadra.

Naime, građevinski se radovi ne smiju izvoditi tijekom turističke sezone, od 1. srpnja do 1. rujna i to na području mjesnih odbora Poluotok, Petrčane, Kožino, Diklo, Puntamika, Brodarica, Arbanasi, Silba, Premuda, Olib, Ist, Molat, Brgulje, Zapuntel, Rava Mala, Rava Vela, Iž Mali, Iž Veli te Porovac.

- Kao i svake godine, od 1. srpnja počinje zabrana radova, za sada nije podnesen niti jedan zahtjev za nastavkom radova tijekom sezone, a u slučaju da netko podnese zahtjev za radovima Grad će razmotriti zahtjev, kazala je Ivana Dadić, stručna suradnica za protokol i informiranje u Gradu Zadru.

Pod građevinskim radovima, koji se u smislu ove odluke zabranjuju, smatraju se svi zemljani iskopi, rušenja, zidanje, odnosno izrada konstruktivnih dijelova građevine, betoniranje, vanjsko žbukanje i izrada krova, a neovisno o načinu gradnje te unutarnji građevinski radovi, kao što je izrada podloga i pregrada, žbukanje i slični radovi koji se izvode uz upotrebu građevinskih strojeva te obrtnički radovi na izradi električnih i vodovodnih instalacija. Iznimno od navedenog, mogu se izvoditi neki interventni radovi. Upravni nadzor nad ovom odlukom provodi Uprava za inspekcijske poslove Ministarstva zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno