Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

7 C°

Eduard Duka novi direktor

27.06.2011. 22:00
Eduard Duka  novi direktor


Izborno povjerenstvo potvrdilo je da je kandidat u ponudi predao sve dokumente te su ga pozvali na intervju, nakon čega su ponudu proslijedili Gradskom vijeću na razmatranje i odlučivanje


Eduard Duka u  petak će na Gradskom vijeću  biti predložen za direktora  Obale i lučica, trgovačkog  društva u vlasništvu Grada.
On je bio jedini kandidat za  to mjesto na javnom natječaju  koji je raspisao Grad Zadar  početkom lipnja. Izborno povjerenstvo u sastavu Jure Zekanović, Mirjana Zubčić i  Sandra Kozina potvrdilo je da  je kandidat u ponudi predao  sve dokumente te su ga pozvali na intervju, nakon čega su  ponudu proslijedili Gradskom  vijeću na razmatranje i  odlučivanje.
Imenovanjem na mjesto direktora Obale i lučica Eduard  Duka zamijenio bi dosadašnjeg dugogodišnjeg direktora Antu Basiolija, koji je  otišao u mirovinu.
Grad Zadar je u isto vrijeme  raspisao i natječaj za odabir  direktora Tržnica Zadar jer je  dosadašnjem direktoru Vlatku Marušiću istekao mandat.  Na ovaj su natječaj stigle tri  ponude i povjerenstvo još nije  izvršilo odabir. Kad bi odabir  mogao biti izvršen, u Gradu  nam nisu mogli reći, ali su  dodali da će i ovaj odabir proći  istu proceduru kao i natječaj  za Obalu i lučice.