Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Zadarska ribarska fešta u – Zagrebu

27.06.2012. 22:00
Zadarska ribarska fešta u – Zagrebu


Sezona feštica nije počela samo u Zadru. U Zagrebu je tako proteklog vikenda održana tradicionalna Zadarska ribarska fešta u organizaciji Kluba zadarskih studenata. Poznati zagrebački klub “In bar” bio je pretijesan za sve Zadrane i njihove prijatelje koji su se došli zabaviti, ali i počastiti besplatnom porcijom ribe koje je bilo u pozamašnim količinama. Više od 500 gostiju Zadarske ribarske fešte zabavljalo se do ranog jutra uz odličan nastup klape Larus, poznate po epizodnim nastupima u telenoveli “Larin izbor”.
To je inače bio drugi projekt novog, pomlađenog vodstva Kluba zadarskih studenata…
– Krajem svibnja organizirali smo četvrto izdanje memorijalnog turnira u basketu Krešo Ćosić, a ovom ribarskom feštom željeli obilježiti kraj ove akademske godine, ali i promovirati turističke sadržaje Zadra i Zadarske županije. Ovo je bila treća ribarska feštica zaredom i vjerujem da smo našim prijateljima pomogli da osjete malo daška Dalmacije u Zagrebu. Našim članovima želimo uspješne ispitne rokove, a na jesen krećemo novim projektima i sve koji se žele uključiti pozivam da nam se pridruže, poručio je Karlo Vulin, predsjednik Kluba zadarskih studenata.
Studenti su posebno zahvalili sponzorima bez kojih bi teško organizirali ovako uspješnu zabavu: Cromaris, Kali-tuna, Mardešić d.o.o. Sali, Kroštula i ZKM Škabrnja.