Utorak, 23. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

FOTOGALERIJA: Na bazenu uz balone i skokove do dobre zabave

28.06.2018. 09:35
FOTOGALERIJA: Na bazenu uz balone i skokove do dobre zabave


Na stotine djece i roditelja došlo je jučer ujutro na zadarski bazen na Kolovarama na Meta fešticu od balona Plivačkog kluba Zadar kojom je tradicionalno kao svake godine proslavljeno otvaranje plivačke sezone na otvorenom te početak ljeta.
Uz dobru glazbu i još bolju atmosferu djeca su uživala i sudjelovala u brojnim aktivnostima. Neki su tako sudjelovali u štafeti skokova s balonima, drugi su, pak, odmjerili snage u povlačenju konopa, treći su iskušali guranje balona teniskim lopticama. Za najmanje je također bio osiguran kutak gdje su mogli bojati, igrati društvene igre te igrati igre s balonima.
Uz ovako bogat program organizatori su pripremili i bogatu lutriju, a svako dijete dobilo je balone.
Kao vrhunac zabave bio je Baloon jump, odnosno istovremeni zajednički skok u bazen s balonima u kojem je sudjelovao velik broj djece. Sudionici su se poredali oko bazena te na znak istovremeno skočili u bazen što je izazvalo erupciju veselja.
Također su se dijelile nagrade za najzabavniji skok u kojem je također sudjelovao velik broj djece i skakača koji su skokovima sa desetke uveseljavali okupljene.
Osim toga u programu su sudjelovali i skakači Kluba za skokove u vodu Zadar, te Zadar Diving Cluba kojima su se gracioznom točkom u bazenu pridružile i sinkronizirane plivačice iz Plivačkog Kluba Jadera.
Organizatori su napomenuli kako su svi baloni biorazgradivi te nema opasnosti za okoliš.