Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

6 C°

Liječenje reumatskih bolesti u Ninskoj laguni

28.06.2019. 11:12
Liječenje  reumatskih  bolesti u Ninskoj  laguni


Odjel za fizikalnu terapiju, rehabilitaciju i reumatologiju zadarske Opće bolnice i ove godine u suradnji s Gradom Ninom organizira liječenje kroničnih reumatskih pacijenata na već dobro poznatoj lokaciji,  u Ninskoj laguni.
Dr. Neven Birkić spec. fizijatrije i reumatologije, te rukovoditelj Odjela  za fizikalnu medicinu, rehabilitaciju i reumatologiju u Općoj bolnici Zadar najavljuje kako će ova već poznata vrsta liječenja i ove ljetne sezone  biti dostupna svim našim sugrađanima koji pate od kroničnih reumatoloških bolesti.
– Dokazani blagotvorni učinak ninskog peloida koji svojim ljekovitim  svojstvima umnogome olakšava tegobe naših sugrađana, svake je godine dostupan od druge polovine šestog mjeseca, pa sve dok vremenski  uvjeti dozvoljavaju, jer je tendencija maksimalno iskoristiti svaki  sunčani dan. Koristim ovu priliku da se još jedno zahvalim Zadarskoj  županiji i Gradu Ninu na višegodišnjoj uspješnoj suradnji, kaže dr. Birkić.
Redovni upisi pacijenata su u tijeku i svi se zainteresirani mogu javiti u  Opću bolnicu, u reumatološku ambulantu u zgradi nove Poliklinike, ili  na telefon 023-505-034 ili 023-505-281 gdje od osoblja mogu dobiti sve  potrebne informacije. Sezona liječenja službeno počinje 1. srpnja 2019.