U drugom roku 430 slobodnih mjesta

Slika korisnika admin
Autor: 
fax_referada6
Adam VIDAS
Akademsku godinu i ispitne rokove čekaju i oni koji su propustili položiti ispite

U prvom upisnom roku na Sveučilištu u Zadru, na ponuđenih 29 redovnih i 6 izvanrednih studija, popunjena su ukupno 1092 mjesta. Sveučilište u Zadru jučer je objavilo natječaj za upis u prvu godinu jednopredmetnih i dvopredmetnih preddiplomskih sveučilišnih studija, integriranog jednopredmetnog preddiplomskog sveučilišnog studija i jednopredmetnih stručnih studija na Sveučilištu u Zadru u drugom (rujanskom) razredbenom roku u akad. god. 2009./10. Najviše slobodnih mjesta, uglavnom uz plaćanje, ostalo je za informacijske znanosti-knjižničarstvo (31), povijest (29) i povijest umjetnosti (17).

Od ukupno 430 slobodnih mjesta na redovnim i izvanrednim studijima, uz punu subvenciju MZOŠ-a mjesta je ostalo na sljedećim redovnim studijima: informacijske znanosti-knjižničarstvo, filozofija, francuski jezik i književnost, grčki jezik i književnost, latinski jezik i rimska književnost, njemački jezik i književnost, španjolski jezik i književnost te talijanski jezik; smjer prevoditeljski.

Redovni studiji na kojima je ostalo mjesta uz plaćanje su: arheologija, brodostrojarstvo i tehnologija pomorskog prometa, informacijske znanosti-knjižničarstvo, povijest, povijest umjetnosti, etnologija i antropologija, filozofija, francuski jezik i književnost, geografija (nastavnički smjer), grčki jezik i književnost, latinski jezik i rimska književnost, njemački jezik i književnost, sociologija, španjolski jezik i književnost, talijanski jezik i književnost, talijanski jezik; smjer: prevoditeljski.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno