Utorak, 19. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

9 C°

Sedamnaestogodišnjak poginuo, suvozač teško ozlijeđen

28.07.2019. 12:25
Sedamnaestogodišnjak poginuo, suvozač teško ozlijeđen


Jutros oko 02.30 sati u mjestu Pakoštane u Ulici kraljice Jelene u neposrednoj blizini kućnog broja 82 dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala.
Do sada provedenim istraživanjem sumnja se da se prometna nesreća dogodila na način da je vozač bez zaštitne kacige upravljao s motociklom marke "Piaggio" bez registarskih oznaka, dok se na motociklu nalazio i suputnik bez zaštitne kacige, te se kretali kolnikom navedene ulice iz pravca sjevera u pravcu juga, gdje dolaskom do navedenog kućnog broja vozač, zbog neprilagođene brzine, uvjetima i stanju kolnika izgubio kontrolu nad upravljačem motocikla uslijed čega izlijeće desno van kolnika te udara u rasvjetni stup u ulici gdje se i zaustavlja.
Na mjesto događaja izašla je HMP Biograd koja je u 02.56 sati konstatirala smrt maloljetne muške osobe u dobi od 17 godina dok je maloljetna muška osoba također u dobi od 17 godina zadobila teške tjelesne ozljede te se nalazi u Općoj bolnici Zadar.
Policijski službenici i dalje provode kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile sve okolnosti i činjenice ove prometne nesreće.