McGregor zadao više udaraca nego Pacquiao

Slika korisnika valentinam
BOLJI OD BOKSAČA
Autor: 
HINA
Conor McGregor iznenadio je kvalitetom boksa

Premda je Conor McGregor očekivano doživio poraz od Floyda Mayweathera Jr., irski borac se može pohvaliti kako je zadao više udaraca svom suparniku nego što je to učinio Mannyj Pacquiao u borbi za svjetski naslov.

Zvijezda mješovitih borilačkih vještina u UFC promociji zadala je Mayweatheru 111 udaraca u 430 pokušaja. Dodajmo kako je Meksikanac Manny Pacquiao 2015. godine u borbi za naslov prvaka svijetu u velter kategoriji po WBO, WBA, WBC i The Ring verzijama, zadao Mayweatheru 89 udaraca u 429 pokušaja.

Mayweather pobijedio McGregora tehničkim nokautom u desetoj rundi, dok je Pacquiaoa pobijedio na bodove jednoglasnom sudačkom odlukom.

"Presudilo je iskustvo. Jasno je zašto je Mayweather dobio 50 mečeva. Bio sam iscrpljen, ali svejedno mislim da sudac nije trebao prekinuti borbu, mogao je pustiti da ode do kraja", rekao je McGregor, čija bi zarada od ovog meča trebala iznositi oko 100 milijuna dolara, dok će Mayweather inkasirati oko 250 milijuna.

"Na što ću potrošiti novac ? Nastavit ću život kao i do sada," dodao je 29-godišnji Irac kojem je to bio prvi profesionalni boksački dvoboj.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno