Četvrtak, 18. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

8 C°

Trener biogradskog Primorca Dragan Blatnjak nakon poraza od Junaka

29.08.2017. 14:10
Trener biogradskog Primorca Dragan Blatnjak nakon poraza od Junaka


 Biogradski Primorac nije uspio pobjedom krenuti u novu sezonu. A imali su priliku na svom travnjaku uzeti tri boda protiv Junaka i mirno čekati 2. kolo u kojem gostuju kod Zmaja u Blatu na Korčuli. Biograjci su imali sjajnu priliku sve riješiti u prvih 45 minuta utakmice. Vodili su 1:0 nakon što je Luka Vodopija u 21. minuti doveo momčad Primorca u vodstvo. Imali su i niz prilika i poluprilika zabiti i taj drugi pogodak i praktički riješiti pitanje pobjednika. Ali, nisu uspjeli, a  u nastavku su upali u "crnu rupu" i prosuli bodove. Najprije je Baturina poravnao na 1:1, da bi Galić svojim golom donio sva tri boda Sinjanima. Šteta, Primorac je, dojma smo, sve imao u svojim rukama, ili bolje reći nogama.
– Apsolutno je to bila utakmica s naša dva lica,  vrlo dobrim  u prvom poluvremenu i lošem u nastavku utakmice – kazivao je jučer Dragan Blatnjak, trener momčadi Primorca.
– U prvom poluvremenu smo bili dominantni i slobodno mogu kazati da smo bili puno bolja momčad od Junaka. Na vrijeme smo zabili gol i imali smo još mnogo prilika i poluprilika. Smatram da smo u tom prvom dijelu mogli i morali drugim golom riješiti pitanje pobjednika.  Teško je dokučiti što se dogodilo u  drugom poluvremenu, jednostavno smo u desetak minuta prosuli sve dobro što smo radili u prvih 45 minuta i 45 dana priprema. Dogodila se ta crna rupa nakon koje se nikako nismo mogli vratiti u ritam utakmice. Ne mogu reći da je zaslužena pobjeda Junaka jer smatram da smo po prikazanom zaslužili barem bod. A imali smo veliku priliku uzeti sva tri jer smo ih imali na pladnju, bili su grogirani u tom prvom dijelu kada smo ih samo morali nokautirati. 
Opširnije u tiskanom izdanju