Vatra "zapalila" grla, a domaće pivo gasilo

Slika korisnika valentinam
CRAFT BEER FESTIVAL
Virovitički rock bend premijerno je u subotu u Zadru izveo svoj novi hit "Sekvoje"
Vedran SITNICA
Ivan Dečak bio je odlično raspoložen

Virovitički rock bend Vatra u subotu je dodatno zagrijao ionako vruću atmosferu na posljednjoj večeri Craft Beer Festivala.

Pred mnoštvom Zadrana i turista na prepunoj rivi, a uz čak 50 vrsta domaće pive, virovitički rokeri predvođeni Ivanom Dečakom izveli su svoje najpoznatije hitove poput "Tanga" te su iskoristili priliku pred publikom zapjevati novu pjesmu "Sekvoje".

Grupa Vatra odlično je prihvaćena među zadarskom publikom, a i momcima iz Virovitice u Zadru je užitak nastupati. Naime, dok su bili još mladi i relativno neafirmirani bend zadarska publika prepoznala je njihovu glazbu te su i dalje njihove pjesme odlično prihvaćene.

Odlično raspoloženi dečki iz Vatre publiku su zabavljali od ranih jutarnjih sati.

Osim u izuzetno dobroj glazbi, Zadrani i turisti uživali su i u domaćoj pivi, a na izbor su imali čak 50 vrsta različitih piva koje su predstavile male privatne pivovare iz cijele Hrvatske.

Očekivano, red je za svaki štand bio jako dugačak jer su svi željeli probati novine na tržištu. Stoga, ne čudi što su i posljednje zalihe pive planule jako brzo. Osim domaće pive, posjetitelji drugog po redu Craft Beer Festivala koji iz godine u godinu postaje sve popularniji i prihvaćeniji kod Zadrana, posjetitelji su imali priliku guštati i u gastronomskim delicijama, peki, mesu sa žara, ali i neizostavnim dalmatinskim ribljim specijalitetima.

Organizatori su nakon dvodnevne manifestacije i više nego zadovoljni te kažu kako je ponuda bila vrhunska, a sami pivari nisu očekivali ovakav uspjeh i veliku posjećenost.

Nema sumnje kako će dogodine ovaj Festival biti još posjećeniji te kako će se na njemu predstaviti još veli broj domaćih malih pivovara.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno