POTPISIVANJE UGOVORA: Liburniji 45 milijuna kuna za 25 novih autobusa

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika valentinam
OLEG BUTKOVIĆ U ZADRU
Ukupna vrijednost projekta iznosi 44.984.820,00 kuna, a prihvatljivi troškovi za EU sufinanciranje iznose 35.952.156,00 kuna.
Arhiva ZL
Ilustracija

Potpisivanje ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava za projekt „Nabava novih autobusa za Liburniju d.o.o.“, održat će se u srijedu, 29. kolovoza u Gradskoj vijećnici Grada Zadra, s početkom u 11.00 sati.

Ugovor od dodjeli bespovratnih sredstava potpisat će ministar mora prometa i infrastrukture Oleg Butković i ravnatelj Središnje agencije za financiranje i ugovaranje programa i projekata EU (SAFU) Tomislav Petric sa direktorom tvrtke Liburnija d.o.o. Edvinom Šimunovim, u nazočnosti župana Zadarske županije Božidara Longina i gradonačelnika Grada Zadra Branka Dukića.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 44.984.820,00 kuna, a prihvatljivi troškovi za EU sufinanciranje iznose 35.952.156,00 kuna.

Cilj projekta je osigurati održivu i kvalitetnu uslugu javnog prijevoza nabavom 25 novih autobusa koji će omogućiti povećanje kvalitete pružanja usluge odgovarajućom razinom udobnosti, sigurnosti i učestalosti prijevoza te smanjenjem negativnog utjecaja na okoliš. Nova vozila koristit će se na gradskim i prigradskim autobusnim linijama na kojima, u skladu sa Ugovorom o pružanju javne usluge, prometuje Liburnija d.o.o..

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno