Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

5 C°

KK ZADAR Godišnje pretplate u prodaji od 1. rujna

28.08.2019. 07:51
KK ZADAR Godišnje pretplate u prodaji od 1. rujna


Na službenim stranicama KK Zadar osvanule su informacije koje će najviše zanimati navijački puk. Prodaja godišnjih pretplatničkih ulaznica za sezonu 2019./2020. počinje u nedjelju 1. rujna na blagajnama ŠC Višnjik od 10 do 18 sati i nastavlja se u istom terminu od ponedjeljka do petka. Svi pretplatnici Košarkaškog kluba Zadar, prilikom kupnje, dobiti će na poklon navijačku majicu. Za sve one koji nisu do sada bili pretplatnici KK Zadar, a žele čim prije osigurati svoju godišnju ulaznicu to će također moći učiniti od nedjelje. Važno je napomenuti kako će prijašnji pretplatnici svoja dosadašnja mjesta moći rezervirati u prva dva tjedna prodaje, a nakon navedenog razdoblja, točnije, od nedjelje 15. rujna u prodaju će biti puštena sva mjesta.
Iako se godišnje pretplate osigurane za polaznike Škole košarke ukidaju, polaznici će ipak zadržati pogodnosti ulaska na utakmice u kojima je KK Zadar domaćin. Ove sezone, umjesto godišnjih pretplata, polaznici će moći najaviti svoj dolazak najkasnije 48 sati prije određenog susreta putem odgovornih osoba, odnosno trenera, koji će zajednički grupni dolazak najaviti Klubu putem službenih elektronskih adresa te će im mjesta biti osigurana. Cijene godišnjih pretplata bit će na razini prošlogodišnjih, a i ove sezone, u suradnji s klupskim partnerom OTP bankom i njihovim programom vjernosti ‘OTPetica’ svim zainteresiranima omogućit će se kupovina godišnjih pretplata s popustom od 10%. Također, dnevne ulaznice za zonu Tribina moći će se, kao i prošle sezone, kupiti za 1 kunu.
 


Kreće KK Zadar TV


Iz kluba je stigla potvrda ds se konačno kreće s projektom KK Zadar Televizija.
– Projekt KK Zadar TV-a u planu je već neko vrijeme i iznimno nam je drago što je došao trenutak da ga možemo i predstaviti. Uskoro ćemo krenuti s emitiranjem na svim platformama koje klub koristi i na tome se intenzivno radi – potvrdio je Ivan Ištuk, direktor marketinga i odnosa s javnošću KK Zadar.
– Ideja je našim navijačima približiti igrače koje prate i gledaju na terenu i prikazati ih na jedan potpuno drugačiji način – dodao je Ištuk.
Da bi sve funkcioniralo na profesionalnoj razini unajmljeni su vanjski stručnjaci koji će osmišljavati sadržaj i biti zaduženi za produkciju, a jedan od njih je Damir Granić, poznato lice s TV ekrana.
– Na zabavan i dinamičan način želimo predstaviti sve košarkaše, od najmlađeg uzrasta, preko kadeta i juniora do prve momčadi KK Zadar kroz njihov sportski i privatni život. Imamo dosta planova i ideja koje razrađujemo, a puno više ćete doznati uskoro. Ono što vam sigurno možemo obećati je da nećemo biti dosadni – istaknuo je Granić.
 




Redovne cijene godišnjih pretplata


Teleskop – 500,00 kn
Press tribina – 500,00 kn
Prsten – 500,00 kn
Tribina – 400,00 kn
 


Nove cijene dnevnih ulaznica za sezonu 2019./2020.


HT Premijer liga
Teleskop – 30,00 kn
Press tribina – 30,00 kn
Prsten – 30,00 kn
Tribina – 20,00 kn
HT Premijer liga – doigravanje
Teleskop – 40,00 kn
Press tribina – 40,00 kn
Prsten – 40,00 kn
Tribina – 30,00 kn


ABA liga
Teleskop – 45,00 kn
Press tribina – 45,00 kn
Prsten – 45,00 kn
Tribina – 35,00 kn
 
 


Bryon Allen stigao na pripreme


Prvi od dvojice Amerikanaca koji su potpisali vjernost klubu ovog ljeta, Bryon Allen, priključio se pripremama. Sletio je na zadarsku zračnu luku tijekom prekjučerašnjeg dana i na večernjem treningu se upoznao sa suigračima i stručnim stožerom te se sljedećeg dana priključio normalnom radu. Službeno predstavljanje Allena očekuje se do kraja tjedna.