Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Matko Bjelčić nije zakasnio

28.08.2020. 08:44


Preksinoć je na ŠC Višnjik odigrano četvrtfinalne humanitarno – memorijalno malonogometnog turnira Antonio Jurjević nakon kojeg su poznati polufinalni parovi: Pojonsko srce – Bili brig te Varoš – Kontrol biro Auto Rogić. Dramatičan je bio sraz Pojonskog srca i Plovanije kojeg je 18 sekundi prije kraja svojim drugim pogotkom riješio Matko Bjelčić nakon što je prekinuo napad Plovanije i sa svoje polovice krenuo prema protivničkom golu. I kad se činilo da se našao u bezizlaznoj situaciji Bjelčić je u padu s lijeve strane, gotovo iz »mrtvog kuta« lijevom nogom pogodio suprotne rašlje Plovanije za opće oduševljenje poljanskih navijača. Nakon prvog poluvremena bilo je 2:0 za Plovaniju da bi do sredine nastavka golovima kapetana Stipe Pavina »otočani« izjednačili na 2:2. Malo nakon toga Plovanija ponovno vodi. Međutim, tek što se krenuo s centra Bjelčić sjajnim volejem s desne strane, nakon što je njegov suigrač lobom iznenadio Plovaniju, pogađa lijeve rašlje za 3:3. Poljanci su se tako još više približili lanjskog dosegu kada su igrali finale protiv Tina. Do kraja je bio neizvjesno i u utakmici između sastava Alwayas ready i Bilog briga. Budući da je nakon šest minuta bilo 2:1 za Bili brig činilo se da nas očekuje prava golijada. No, ostatak vremena prošao je bez golova i BB je u polufinalu. Zanimljivo je da je u 1. kolu i osmini finala Bili brig slavio ne šesterce, protiv Hajduka iz Pridrage i Young Boysa. Među četiri najbolja je i Kontrol biro, pobjednik iz 2018. nakon što je bez puno stresa odradio utakmicu protiv Špade. U igri za titulu ostala je i Varoš čiji su igrači bili uvjerljivi protiv Abecede koja se dobro držala do pred kraja prvog poluvremena. Tada je Varoš povela 1:0. U nastavku kvaliteta pobjednika iz 2017. je došla do izražaja i završilo je s uvjerljivih 5:1 za Varoš. Turnir završava večeras kada su na rasporedu finale i utakmica za treće mjesto.


ALWAYS READY       1
BILI BRIG       2
ALWAYS READY: Matak, Šimičević 1, Kevrić, Grgić, Kalac, Glasnović, Brkić, Čulina, Ćurko, Blaić, Mršić. Voditelj: Mario Gavranić.
BILI BRIG: Pavičić, M. Jović 1, J. Jović, Gospić, Perica, Maričić, Gavran 1, Jurjević – Škopinić. Voditelji: Lovre Katalinić, Šime Bašić, Krešo Tomić.


KONTROL BIRO AR       3
ŠPADA       0
KONTROL BIRO AUTO ROGIĆ: Pinčić, Jo. Bašić, Anić 1, Zanki 1, Čule 1, Genda, Baraba, Šarić, Ju. Bašić. Voditelj: Dino Kevrić.
ŠPADA: Brkljača, Zrilić, Brajković, Čirjak, Begonja, Šišak, Sarić, Lisica.
PLOVANIJA       3
POJONSKO SRCE       4
PLOVANIJA: Gobin, Iveljić 1, Jurac, Glavan 2, Bašić, Gagula, Kokić, Stojanov. Voditelj: Ivan Jurić.
POJONSKO SRCE: Dujić, Luštica, Bjelčić 2, I. Pavin, S. Pavin 2, Jadrijev, Žuža, Marin, Jarmanović.




ABECEDA       1
VAROŠ       5
ABECEDA: Kezić, Ćurković 1, Matak, Vrsaljko, Župan, Prtenjača, Surać, Dokoza, Stojčević. Voditelji: Jure Perković i Marin Miletić.
VAROŠ: Nonković, Mudronja 1, Troskot 1, Vuković, Vukić, Jurlina, Klarin 1, Bugarija, Ćurjurić 2.