Ivo Govorčin novi predsjednik HADLU-a Zadar

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika admin
govorcin
Ivo Govorčin

Prošlog petka u multimedijalnoj dvorani Gradske knjižnice u Zadru održana je Izborna skupština Hrvatskog akademskog društva likovnih umjetnika Zadar (HADLU Zadar) - zadržan stari naziv "HADLU".

Izvješće o proteklom radu (2007., 2008.) skupu je podnio dosadašnji predsjednik Društva, akademski slikar Adam Marušić. Uz više primjedaba na nerealizirani dio programa, ipak, Marušićeva su izvješća prihvaćena, pa je skupu predloženo da dade razrješnicu dosadašnjim upravnim tijelima HADLU, i to predsjedniku Društva, tajniku, voditelju galerije "Kapetanova kula" (Upravni odbor), Nadzornom odboru i Umjetničkom savjetu. Jednoglasno je data razrješnica dosadašnjoj Upravi.

Potom se prešlo na predlaganje i izbor novih upravnih tijela. Za novog predsjednika HADLU-a Zadar izabran je slikar Ivo Govorčin, za tajnika Nives Brajković, a za voditelja galerije "Kapetanova kula" Kosta Kostov (Upravni odbor). U Nadzorni odbor izabrane su Zita Rončević Švaljek i Marija Višić Guina, a u Umjetnički savjet Senka Radić, Vanja Relja i Mate Ljubičić. Sva upravna tijela ove udruge izabrana su na mandat od četiri godine.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno