Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

10 C°

Neprobojna obrana gošća

Autor: Čedo Fabulić

27.09.2008. 22:00
Neprobojna obrana gošća

Foto: Ivan JAMIČIĆ



ZADAR – VRANJIC 13:24
ZADAR – Dvorana Mocire. Gledatelja 50. Suci: Lovaković i Perak (oba Split).
ZADAR: Smoljo, Zorić 6, Šare, Knežević, Vujević, Morina, Jurčević, Marić 5, Goleš 1, Maruna, Pinčić 1, Bokanović, Bilaver, Bičić. Trener: Žarko Jakšić.
VRANJIC: Andabak, Rubelj 1, Tadić 4, Bešker, Mihanović 5, Jerković, Duran 3, Gotovac 1, Božić 8, Borozan 1, Kušanin 1, Buzov. Trener: Ante Božić.
Vrlo malo pogodaka u prvom poluvremenu pa su tako u petnaestoj minuti Zadranke postigle samo dva, a gošće četiri, ali su na odmor ipak otišle s četiri pogotka razlike.
Početkom drugog dijela prava katastrofa za domaće. Naime, gošće su uzastopno postigle šest pogodaka i otišle na nedostižnih 15:5. U tom razdoblju Zadranke jednostavno nisu pronašle načina da probiju obranu gošći, koje su vrlo brzo došle u priliku da potpuno iskontroliraju utakmicu i rješe pitanje pobjednika.
– Ne znam ni sam razlog tako lošem početku. Cure su ušle u utakmicu s velikim grčem i prvih petnaestak minuta nisu mogle naći rješenje na duboku obranu tri-dva-jedan. Bilo je nerezonskih šutova s puno pogrešaka i to se nastavilo kroz cijelo drugo poluvrijeme. Pokušao sam nešto mijenjati, međutim, one kao da nisu bile u igri, počevši od najstarijih, što se prenijelo i na ostale igračice. Jednostavno nisu imale rješenja protiv čvrste obrane Vranjičanki. U obrani igralo se kako-tako, jer smo primili 21 pogodak, međutim, s 13 postignutih pogodaka i tako lošom realizacijom, ne može se dobiti utakmica. Nadam se da je ovo igračicama pouka, da uvide kako se rukomet ne smije igrati – naglašava trener Jakšić.