Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Rukometaši pali u drugom poluvremenu

Autor:

27.09.2008. 22:00
Rukometaši pali u drugom poluvremenu

Foto: Vedran SITNICA



Susret starih znanaca ponudio je zanimljivu utakmicu. Naročito je bila neizvjesna u prvom dijelu, kada su Zadrani imali i prednost u jednom dijelu od 9:5, no do kraja prvog dijela domaći su strpljivom igrom rezultat preokrenuli u svoju korist. Drugo poluvrijeme Crikvenica je odigrala puno bolje u obrani i napadu, te stečenu prednost iz prvog dijela povećala na četiri gola, što je veći dio drugog poluvremena i održavala. Zadrani su tako doživjeli još jedan poraz u ligi od koje ove sezone mnogo očekuju te u prvenstvo krenuli s vrlo neugodnih 0:2. Ipak, sezona je tek počela i zadarski rukometaši imat će priliku vrlo brzo ispraviti loš početak. No, s pobjedama ne treba čekati, jer bi se moglo dogoditi da konkurenti za visok plasman vrlo brzo odmaknu na nedostižnu prednost, što bi za Zadrane bilo vrlo neugodno.
CRIKVENICA -ZADAR GORTAN 35:29
CRIKVENICA – Gradska sportska dvorana. Gledatelja: 160.
Suci: Vanja Banović – Vedran Banović (oba Požega)
CRIKVENICA: Meštrić, Iv. Gašparović, Šajatović 5, Mraković, Paljar 7, Ljubotina 2, Ig. Gašparović, Marijanović, Erić 1, Montanari 11 (6), Keres 6, Saršon, Seferagić, Vukelić 3.Trener: Senko Smoljan.
ZADAR GORTAN: Đikić, Turić, Jerak 5 (3), Vučetić, Žeravica 4, Buovac 4, Franković, Miletić 1, Merhar 3, Samardžija 3, Peša 2, Brkljača 4, Cota. Trener: Roko Paleka.
ISKLJUČENJA: Crikvenica – 10 min., Zadar Gortan – 10 min.
SEDMERCI: Crikvenica 6 (7), Zadar-Eva 3 (3).