Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

(RE)IZBOR Davoru Škiboli još jedan mandat

28.09.2019. 13:31
(RE)IZBOR Davoru Škiboli još jedan mandat


Na Javni natječaj za imenovanje ravnatelja/ice Županijske lučke uprave Zadar, objavljen je u »Narodnim novinama« broj 82/19, od 4. rujna 2019. godine, pristigle su prijave dvaju kandidata, od kojih je samo jedan kandidat ispunjavao tražene uvjete natječaja.
Upravno vijeće Županijske lučke uprave Zadar je na svojoj 141. sjednici, održanoj dana 27. rujna 2019. godine, izvršilo uvid u prijave i priloženu dokumentaciju kandidata, te je jednoglasno donijelo Odluku o izboru i imenovanju Davora Škibole ravnateljem Županijske lučke uprave Zadar.
– Zahvaljujem na povjerenju koje mi je iskazalo Upravno vijeće ŽLU. U dosadašnjem mandatu naš je vrijedni tim realizirao velik broj kvalitetnih projekata, u suradnji sa Zadarskom županijom i Vladom RH, odnosno resornim ministarstvom. Mogu najaviti da ćemo u narednom razdoblju nastaviti s izgradnjom i sanacijom objekata lučke infrastrukture na području cijele Zadarske županije, od kojih su neki već u fazi realizacije i planiramo ih uskoro otvoriti. Trenutno imamo projekte vrijedne preko 100 milijuna kuna. Od onih koje financiramo u najvećoj mjeri europskim sredstvima poput trajektne luke Tkon i luke Sali pa do sanacije kompletne luke Mrljane, operativne obale u Pakoštanima, treće faze uvale Jazine, a već sada možemo najaviti da za nekoliko dana kreće sanacija trajektnog pristaništa Silba-Žalić, istaknuo je Škibola.