Subota, 27. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

8 C°

Novi multipleks donosi vrhunski kino doživljaj

Autor:

27.10.2008. 23:00
Novi multipleks donosi vrhunski kino doživljaj


Svečano otvorenje ovog najvećeg i najmodernijeg kina u Dalmaciji zakazano je za ponedjeljak 3. studenoga, a osmišljeno je kao večer filmskog glamura i zabave. Novi multipleks svojim će sadržajima omogućiti osvježenje u kulturnom i zabavnom životu Zadra, uz vrhunski kino doživljaj


Točan datum otvorenja multipleks kina CineStar u sklopu City Gallerije Zadar konačno je potvrđen, a ovo novo kino s pet zvjezdica svojim će posjetiteljima vrata otvoriti u utorak, 4. studenoga. Kako doznajemo u razgovoru s Ivanom Zrilić, iz odnosa s javnošću CineStara, svečano otvorenje ovog najvećeg i najmodernijeg kina u Dalmaciji zakazano je za ponedjeljak 3. studenoga, a osmišljeno je kao večer filmskog glamura i zabave.
Naime, novi multipleks svojim će sadržajima omogućiti osvježenje u kulturnom i zabavnom životu Zadra, uz vrhunski kino doživljaj prema svjetskim kino standardima.
– Otvorenje multipleksa CineStar Zadar u danima koji prethode, najavit će velike filmske zvijezde koje će se pridružiti Zadranima na špici na Kalelargi već ove subote od 10.30 do 13 sati, kazala je Ivana Zrilić, napomenuvši kako će svi zainteresirani imati priliku i zaplesati s junacima filmova i to ne samo u subotu na Kalelargi nego i u City Galleriji u nedjelju od 11-13 sati.
Također je podsjetila kako je novi multipleks rezultat ulaganja joint venture kompanije Blitz-CineStar koju su osnovali vodeći hrvatski filmski distributer, tvrtka Blitz film i video distribucija te najveći njemački kinoprikazivač, CineStar.
Naime, Blitz-CineStar poznat je hrvatskoj javnosti kao tvrtka koja posjeduje prvi hrvatski multipleks CineStar Zagreb, smješten u sklopu Branimir centra, CineStar Novi Zagreb u sklopu Avenue Malla te CineStar Rijeka u sklopu Tower centra Rijeka.
– Ugovor o izgradnji i zakupu multipleksa u sklopu City Gallerije Zadar, Blitz-CineStar je potpisao s tvrtkom Trgovinski centar Zadar d.o.o. Novi multipleks CineStar svojim će sadržajima donijeti osvježenje u kulturnom i zabavnom životu Zadra te će doprinijeti kulturi odlaska u kino, uz vrhunski doživljaj zahvaljujući osiguranim svjetskim kino standardima, kazala je Ivana Zrilić, dodavši kako će se novi multipleks prostirati na 1.600 četvornih metara, a imat će čak šest kinodvorana ukupnog kapaciteta od 986 sjedala, dok će popularna sjedala za parove sačinjavati čak dvadeset posto od ukupnog broja sjedala u svakoj dvorani.