Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Ranim vodstvom su nam poremetili planove

Autor: Matej Lordanić

27.10.2009. 23:00
Ranim vodstvom su nam poremetili planove

Foto: Vedran SITNICA



S obzirom na način na koji smo otvorili utakmicu, moramo biti zadovoljni. Rijeka nam je ranim vodstvom poremetila planove, ali u tom pogotku im je pomogla i naša greška. Znali su kontrolirati rezultat, ali na sreću, početkom drugog poluvremena smo izjednačili


Kapetan momčadi Jakov Surać kaže da treba biti zadovoljan bodom, ako uzmemo u obzir način na koji je Zadar otvorio utakmicu.
– S obzirom na način na koji smo otvorili utakmicu, moramo biti zadovoljni. Rijeka nam je ranim vodstvom poremetila planove, ali u tom pogotku im je pomogla i naša greška. Znali su kontrolirati rezultat, ali na sreću, početkom drugog poluvremena smo izjednačili. Međutim, nismo imali dovoljno snage i koncentracije u nekim situacijama koje smo trebali realizirati. Zbog toga nismo došli do pobjede. Treba čestitati igračima obiju momčadi koji su gledateljima pružili mušku igru. Vjerujem da su gledatelji bili zadovoljni igrom – kazao je Surać.
Je li vas Rijeka nečim iznenadila?
– Malo su nas iznenadili sustavom. Stvorili su dva čvrsta bloka i zatvorili naše napadače Terkeša i Šaranovića. Nedostajao je doprinos nas veznih igrača u kreaciji igre zbog toga što su oni bili zgusnuti u sredini. Štrok i njegovi suigrači su dobro kontrolirali loptu. Riječani su mogli s punim plijenom napustiti Stanove da su imali malo više hrabrosti – rekao je Jakov, potom komentiravši sljedeću utakmicu u gostima kod Lokomotive.
– Gostovanje kod Lokomotive će biti jako nezgodno. Mi stalno najavljujemo osvajanje bodova u gostima. Više nam je teško i obećavati bilo što kada vidimo kakve pogotke primamo, čak i na domaćem terenu. Apeliram na igrače i stručni stožer da damo sve od sebe, da pojačamo intenzitet igre i da konačno počnemo pobjeđivati u gostima – odlučno će Surać.