Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

5 C°

Mjesto za druženje

Autor:

27.11.2009. 23:00
Mjesto za druženje

Foto: Ivan JAMIČIĆ



Prostorije će biti namijenjene okupljanju ne samo umirovljenika Poluotoka, već i svih ostalih zadarskih umirovljenika radi druženja u svim onim oblicima koji korisnike budu interesirali
Svečano otvaranje prostorija umirovljenika podružnice “Poluotok – Grad”, smještene na Poljani Natka Nodila bb, upriličeno je jučer u nazočnosti brojnih članova.
Zajedničko druženje prilikom otvorenja iskoristili su, kako je istaknuo predsjednik podružnice Josip Gatara, za kratak dogovor o budućem radu i aktivnostima. Prostorije će, naime, biti namijenjene okupljanju ne samo umirovljenika Poluotoka, već i ostalih zadarskih umirovljenika radi druženja u svim onim oblicima koji korisnike budu interesirali.
– Namjeravamo ovdje oformiti klub umirovljenika sa sadržajima u kojima će oni moći nalaziti sebe te sa svojim prijedlozima i sugestijama omogućavati uspješan rad. Nadam se stoga da će ovo postati sastajalište gdje će ljudi imati svoje mjesto za priču i zajedničko druženje, kazao je Gatara, najavivši pritom suradnju sa svim društvenim, kulturnim, znanstvenim i zdravstvenim institucijama grada, u nastojanjima realizacije predviđenih aktivnosti. Budući programi okvirno su već zacrtani, no za njihovo ostvarenje potrebno je i aktivno uključivanje članova.
Podružnica, u čijem je uređenju umirovljenicima pripomogao Grad Zadar, bit će otvorena od ponedjeljka, a već od idućega tjedna započet će i održavanje tombole. Usto, bit će tu i mnogo drugih sadržaja, od igranja šaha i prvenstva u remiju, do raznih oblika fitnessa, najavio je Gatara.