Za Miss Hrvatske dvije haljine zadarske dizajnerice

Slika korisnika admin
modna dizajnerica_1
Josip PEDIŠIĆ

Miss Hrvatske 2014. Antonija Gogić izgleda voli zadarski dizajn. Nakon što smo prije par dana pisali kako je u London na izbor za Miss svijeta, koji će se održati 14. prosinca, otputovala s nakitom zadarske dizajnerice nakita Marije Ivandić, danas saznajemo da je za potrebe kampanje događanja Zagreb IN Style by Pompea (Zagreb, 4. prosinca), odabrala dvije haljine druge zadarske dizajnerice - Klare Ivanović. Zagreb IN Style by Pompea će predstaviti mlade modne talente iz cijele Hrvatske kako bi dobili priliku predstaviti se javnosti i napredovati u poslu, u čemu će im bez zadrške pomoći i aktualna misica kao zaštitno lice događanja. Priznaje da je bila počašćena što je izabrana da bude lice modne kampanje Zagreb IN Style by Pompea jer je riječ o lijepoj modnoj priči.

- Sretna sam što sam dio ovog tima, što mogu pomoći mladim ljudima u ovo vrijeme krize da svoje kolekcije predstave široj javnosti. Sretna sam i zbog prilike da nosim prekrasne haljine dizajnera koji sudjeluju u ovom projektu, naglasila je Antonija. Dodaje kako je spremna za svjetski izbor ljepote, posebice zbog činjenice što iza nje stoji cijeli tim profesionalaca, koji je dao sve od sebe da ona kao hrvatska predstavnica zablista i predstavi zemlju na najbolji mogući način. Zadovoljna suradnjom s misicom je i Klara koja naglašava da joj je bilo zadovoljstvo kreirati za Antoniju.

Na Zagreb IN Style by Pompea događanju predstavit će se Klara Ivanović (Zadar), La Marye (Zagreb), Pola Križevac (Valpovo), Sita Ahmić (Dubrovnik), Alma Premerl Zoko (Zagreb), ZASU (Zagreb) i RA Design( Zagreb). Modni editorijal i kampanja su snimljeni u termama Tuhelj, radili su ih Vedran i Aljona Sokić, dok je za frizuru bio angažiran Dino Škrtić, a make up Catrice by STYLE. Revija će biti održana u prostoru Ritam grada na Trgu bana Josipa Jelačića, a nosit će je mnoga poznata lica hrvatskog javnog života.

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 5 (1 glasova)